Pemberitahuan yang Awkward

Wednesday, February 06, 2013

Yes, umpan ayam KFG mengena..Huhahahahaha!!!
 Hello people of blogsphere..Aku lah Kei.. Inilah masanya untuk aku beri penjelasan..
Sebab aku agak sedih baru-baru ni.. Ye.. aku agak sedih..

Maaf.. Gangguan sebentar..Umpan tak sangkut lama..



 I hate Kei.. He is such an idiot.. But really people.. Don't hate him. He's just a character..

" Oh ko takut orang benci aku ke?" Mata Kei berkaca.. Terharu barangkali. Tak sempat apa-apa, tendangan singgah lagi kat telinga kiri dia..


Kepada yang terlepas kronologi Kei boleh rujuk list di bawah:

Ep 1: Aku Rasa Dah Sampai Masanya
Ep 2:What is The Fact?
Ep 3: Fickle Heart
Ep 4: Who Are You?
Ep 5: I Want to Know You
Ep 6: Skeptikal
Ep 7: What's Right, What's Wrong?
Ep 8: Why Are You Here?

Atau boleh jugak tekan kepala katun kat atas nun untuk maklumat.. ehehehe..

Adieu

p/s: Aku syak Kei cedera parah dan mungkin terpaksa dimasukkan ke wad. Aku miskin. Tolong tekan iklan kat bawah tu ye. Anggap la amal jariah aku nak hantar Kei masuk hospital. Tolong ye.. Cepat sikit.. Nazak dah aku tengok Kei ni.

p/p/s: Really though.. I would appreciate your click. And 'you', yes you are ..


[Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely..] .

11 comments:

  1. HOHO! kamu sangat berbakat! *tepuk2*

    ReplyDelete
  2. Tepuk tepuk.. Sila tekan iklan ittew

    ReplyDelete
  3. ape pasal kau tak suke makan bhagian dada ek?

    ReplyDelete
  4. @anon.. sebab ngilu.. Hahaha.. Xde la.. sebab bahagian tu kering.. hambar..
    @Nal Clap Clap.. Thank you

    ReplyDelete
  5. masa kerja kfc yg bertahun2 lepas, kami belajar yg ayam dibahagian dada adalh port paling kurang lemak. bila time break bhagian dada & rusuk mjadi santapan. (sb tu kn paling besau, peruntukan kfc 1ketul/1staff)

    sadis, jap terkomen ayam lak. XDD. sy sbagai pembaca, sy maafkan Kei...=3=b ok dh klik iklan.. hurhuu

    ReplyDelete
  6. ahahaha..ok umpan nk beli kfg ke??ok dh tekan.. =P

    ReplyDelete
  7. bahagian paha? sebab senang nak pegang..?

    kalau Kei dah arwah bagitau la.. buleh 'uruskan' dia nanti. hoho~

    ReplyDelete
  8. patotlah aku mcm blur bce komik kau. rupenye kronologi.

    haha. ye aku klik tuk ko. :)

    ReplyDelete
  9. @BisKot Awww...So nice of you to agree with Kei on my eating habit. Yes, I do admit that I have to eat healthier.. But then again.. thighs.. are... irresistible.. Om nomnomnom

    @merah Kadang-kadang kalau dah datang angin nak makan KFG memang seminggu la duk melantak itu aje. Mau tak obese.. hoho

    @Haryz Ummm.. I like the way you think *giving the eye* Kei is here.. Barely breathing. But if you ask me, I think he's bluffing

    @misz aisya hohoho.. Selamat cuba mengaitkan entry..

    ReplyDelete
  10. ok..kei baik!:) tapi tetap mental:)

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*