Who are you?

Wednesday, January 09, 2013

" Boleh ke ni nak pinjam handphone? Saya rasa saya dah tercicirkan phone saya.."

Hah??

Boleh tak kalau cakap taknak bagi? Tapi muka cam kesian gila. Dengan beg putus.. Malang betul nasib dia ni.. Aku hulur handphone. Muka bolayan. Lepas tekan-tekan number, dia bagi balik phone aku.

" Thank you"
"Hmm.. Dah guna ke?"
" Saya send mesej je. Takpe kan?"

Aku angguk.. Mamat tu bangun..

" Saya gay.."

Heh? Apa? Apahal tiba-tiba lak bagi pengakuan berani mati kat aku ni..

" Gay? Pastu?" Mesti muka aku macam annoyed gila. Apahal aku kena tau ko punya sex orientation lak?

" Saya K.. Kalau orang mesej tanya saya, call ke apa ke.. saya kat Subway sana"

" K? ke Gay? yang mana satu ni?" Honestly aku agak confuse..

" K.. Kay.. Kei.."
"Oh, Nama ke? Ok.. Ok"

"Thank you"

Mamat tu blah, sambil duk kelek beg putus dia.. Sambung baca komik.


................................................................................................................................

Ok, takde komik sebab ada problem ngan software aku. baru ingat nak announce pemenang Give Away hari. Nampaknya kena postpone dulu. Takde masa nak setelkan masalah software bagai..

adieu

p/s: I'm too tired.. Dah banyak hari lif rosak. Terpaksa naik tangga ke tingkat 23 tiap-tiap hari. Harap maklum



Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

6 comments:

  1. camne la muka mamat tu kan dipanggilnya camtu..?? lol. XD

    ReplyDelete
  2. Woooo.. aku pengsan kat tinkat 12...

    ReplyDelete
  3. lain kali tanya betul2. kesian mamat tu x pasal2 jadi gay.

    ReplyDelete
  4. weyhh aku rse ko ni prejudis sgt kat dia. sbb tu ko boleh trsalah dgr.

    tp, kire brni mati gak r ko bg phone kat dia. kalau aku tkot kot. sbb skunk ni org jahat mcm2 taktik.

    ReplyDelete
  5. aku bagi ayat klise skit..bagus la tu guna tangga, kembang dah aku tengok kau ni...hahaha

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*