Dalam tak Sengaja

Friday, February 01, 2013

Hai guise..

This is not a rambling edition. I'm just so stressed out about work lately. I lose my motivation to do work. Like completely lose it. Macam malas gila nak pikir pasal kerja. Tapi malas jugak pikir kalau tak bekerja. I can't blame anyone else on this. It's entirely my fault. I keep making one mistake after another. Siyes aku tensen. Kadang-kadang senyum terpaksa je depan bos.

I need a goal to make myself more hardworking. Something bigger than money.. Something greater than position.. I don't know..

Haih..
I will keep doing things I don't usually do. Selalu tak perasan termalukan diri sendiri.. Dan terberi sebab untuk bos marah aku. Tapi bos tak marah pun. Cuma aku yang jadi marah ngan diri ssendiri sebab buat silly mistake. I'm not supposed to do such mistake.

Haiih..

Mula la ke laut otak aku..

Yup.. This happened a lot lately..lupa nak bukak stokin.. Lupa nak bukak lipatan seluar. I end up looking like buruh binaan. Apa-apa jelah..

Esok kerja lagi.. Oh my god.. Please send me some strength.. I just don't have it anymore..

K campak towel.. "Mandi la.. Bau macam kerbau dah.. Macam mana ko nak ada pakwe ni?"

Jeling penuh makna.. Sial..

Adieu


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. . <<<< This little portion down here will be removed since it's not applicable anymore. Sobs..


5 comments:

  1. ahaha, dulu masa kat kampeni lama, opis kat midvalley tapi kilang kat puchong. kalo g kilang aku pakai tshirt, jeans n kasut lusuh je. ada satu hari tu dr kilang aku kne g opis kat midvalley, rupa aku dah lagi selekeh drpd macik cleaner.

    ReplyDelete
  2. ko kje ape sbnrnye ni?? ok2 laen kali set dlm kepala xnak buat silly mistake bnyk kali. ok?

    jgn tensen2..kdg2 bila igt bnde bodoh tu yg boleh buat kite gelak sorg2 n snyum. :)

    ReplyDelete
  3. @Hime Adat alam pekerjaan.. fed up dah pakai selekeh tapi malas pulak nakpakai senonoh

    @aisya Engineer.. Huhu

    ReplyDelete
  4. alaa.. orng balik menoreh ngan keje sawah tu rilek je balik camtu je.. haha

    ReplyDelete
  5. haha..lantakkan aje..nak balik umah dah pn..XP

    suke lukisan sempoi ko..aku x reti buat..huhuhu..

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*