Sedikit Hangin

Saturday, February 02, 2013

Hi guise..
Selamat petang Sabtu..
Aku baru bangkit tido terus lukis komik..



Dulu ada seorang individu tersangat suka kacau aku yang baru nak lelap. Asal nak lelap je confirm time tu la dia nak berborak bagai. Mata dah kuyu tapi telinga ni duk dengar je dia membebel. Having such a short temper, aku selalu buat muka. Nak marah tak boleh. Beliau lebih berusia.

Makanya tadi aku baru balik dari kerja, lepas satu hari berbahang panas dekat Site sana.. Dah landing elok atas tilam empuk, handphone duk bergegar-gegar mintak jawab. Aku reject, call lagi.. Tapi aku ngantuk sangat so aku buat tak layan.

Yang bestnya masuk lam mimpi phone duk berdering, orang duk membebel. Aku tido dalam tekanan. Tekanan!!

Hangen je rasa satu badan..

Bangun-bangun tengok ada 5 miss call kat nombor personal. Hihh.. Sape la ni duk pakai private number bagai.. Menambah amarah!

Adieu

On a separate note: Along call, esok birthday anak buah.. Tapi badan tak larat nak menggagah ke Puchong.. Aaaa.. esok la pegi.. Semoga aku gigih esok..

Kei cepuk kepala aku. " Dah tulis adieu tu stop-stop la taip entry"

Aku cepuk balik dia.. " Ko nak kena head lock lagi sekali ke?"

Muka Kei berubah sambil duk usap leher berbirat..

OK..

Adieu.. Adieu

[Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely.. .]

12 comments:

  1. Lonely sebab malas sangat nak keluar bersosial.. mmmmhhh

    ReplyDelete
  2. buat macam aku kalau lonely... duduk dapur.. masak... kah kah kah

    ReplyDelete
  3. siap head lock bagai.. tapi memang hangin pon kalau orang dok kacau tido.

    cer try test nyanyi la lagu lonely.. mana tau kot2 buleh hilang buhsan. hoho~

    ReplyDelete
    Replies
    1. @haryz nyanyi?? Abes la banjir damansara ni nanti.

      Delete
  4. haha... meang lah waktu mau berehat ada ja yang kacau,....

    ReplyDelete
  5. @syeda yang sedihnya pandai sungguh aim masa. Time nk istirahat tu la nk kacau. Aduyai

    ReplyDelete
  6. memang hangin kalo kena kacau.. nak2 tame lapau gila.. confirm kena baham

    ReplyDelete
  7. haha... memang hangin la. kadang2 dh syok setting tmpat landing tetibe je berduyun member dtg buat bising haha

    ReplyDelete
  8. hangin..hangin..especially kalau dikejutkan dari tidur.. aku ada bad habit, kalau org kejut aku tidur time aku betul2 penat, bangun jek aku hamok..haha..

    cambest jek Kei, nak kenal bleh..? XP

    ReplyDelete
  9. hambik kau...! haahaha
    Kalau NAL pun hangin..

    singgah dari blog cik Pensel :)

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*