Fan Page

Thursday, January 31, 2013

Hey, Just FYI..

Blog Vespa Buruk dah ada fan page..

Ok..

Tu je..

Umm..

Like la kalau nak tau ada post baru ke tak..

Umm..

Unlike la kalau rasa nak unlike..

Eheh.

heh..

Ok..

Adieu

K lompat dari belakang pintu sambil menghadiahkan falcon punch kat belakang tengkuk.. Sial, jangan buat-buat awkward la..

"Click here.. and like if you are a weirdo." kata K sambil kenyit sebelah mata.. "I love weirdos don't you know?"

Fan Page Vespa Buruk


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

3 comments:

  1. vespa buruk fan page dah wujud! harusla like ^^

    ReplyDelete
  2. fan page? haha aku dah takda facebook nak like lol. apapun good work.

    p/s: sape adik kau yang rajin mengejas tu yea?

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*