Kepada yang Berhak

Thursday, January 31, 2013

Hey,

Lama sudah aku berhutang. Sungguh tak tertahan lagi rasanya hendak melunaskan. Bak seat di hutan tak ketemu jamban.. Ayuh.. Bebaskan sepenuh hati

KEPADA PEMENANG GIVEAWAY..

Tempat Ketiga

Terima kasih daun keladi, sayangnya dah tak ada Give Away lagi.. Sila Hambik.
Tahnioh Tahnioh


Tempat Kedua:


Cik Pensil, Kalau nak yang format lain boleh request ye. Sebelum file dimamah virus. Hehehe. Email la senang. K? Mohon tidak merasa jengkel dengan hadiah tak seberapa..


Tempat Pertama:

Hime-sama, saya masih merangka hadiah yang terbest buat tuanku. Harap bersabar hendaknya.. Ohhhoiii... 

Bayaran ansuran yang sungguh tak cool. Maaf.. Agak tak tercapai akal kreatif nak buat semua artwork yang teliti dalam satu malam. Ampunkan kami penunggu hadiah..ampunkan kami..

Ogeyh..
Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

7 comments:

  1. ko kreatif giler weyh! comelllll..

    tulisan kat header yg ko buat tu kan lbh kurang mcm tulisan tgn aku..huhu

    ReplyDelete
  2. @misz sungguh terketar-ketar nak tulis sebab tulisan sebenar aku sangat hampeh..huhu

    ReplyDelete
  3. YEAY!!!!!!!!! XD. lol, u must know, i'm your biggest fan. ihiks~! mekasehhh...

    ReplyDelete
  4. yuhuu baru bukak blog baca post ko, thanx a lot, will wait patiently :-3

    ReplyDelete
  5. lawak pensil tgk . haha . comel pun ada . thanks :D pensil nak buat headerlah :D

    thanks sangat2 deday ! :D

    ReplyDelete
  6. Glad you like it cik Pensil..Yohoho

    ReplyDelete
  7. nak gak satuuu..!!! huhuhu.. TT^TT

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*