Good News

Thursday, January 31, 2013

Hello guise,

Sorry for the hiatus. I've been busy with my new home. FYI, I'm no longer staying in Flora Damansara, Damansara Perdana where I lose my beloved Myvi. My new home is in Kota Damansara. So you might say that I won't be going to the Curve that often anymore. Aku rasa BI aku macam jahanam.

Moving on..

Berita terbaik minggu ni selain dari pindah rumah ke rumah yang super best ni adalah, HEI!!!TABLET AKU DAH BOLEH PAKAI!!

Tapi aku tak sure la berapa lama boleh pakai sebab rasanya masalah utama aku sekarang bukan tablet tapi aku punya laptop ni dah bangang kena gigit kuman. Jahanam dah most of my software and files. Jangan tanya aku sebab aku serius buta teknologi. Yang aku tau most of my prized artwork is now corrupt. Selain yang dah aku post kat blog ni aku dah tak tau nak retrieve balik. Kesian gila nasib ku ini.

Anyhow..
Aku suka work station baru aku sekarang.
Semoga lebih bersemangat untuk berkarya. hewah!!



Adieu

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

8 comments:

  1. Wah.. komik apa yang bersusun tu kak? hehe

    ReplyDelete
  2. sweettt... bile nk wat home warming party <3

    ReplyDelete
  3. @Ellie Fairytail ngan Gintama.. Yang selebihnya tu komik shoujo + seram dari gempak starz. Mostly translated comic. Paling bawah tu Gempak ngan Kreko. Sekian..
    @Yusro Bila nak buat? Aiyaa.. Takut tak larat e aku nak handle parti bagai

    ReplyDelete
  4. nak yg dalam mangkuk hijau tu.. hewhewhew..

    ReplyDelete
  5. Kalau file dah corrupt susah nak retrieve balik..try google kot de software leh cari balik file tu

    ReplyDelete
  6. @Nurul yang mangkuk hijau tu tak best. Terlebih air. Hambar je..

    @Nieyxzha sungguh renyah dan menyakitkan hati bila dah takdak daya nak geledah google. Putus asa..huuu...

    ReplyDelete
  7. Aku simpati masalah software/Os aje ke atau masalah ahrdware hardisk ong ke apa?

    Kalau setakat OS masih boleh ditolong.. ko boot guba bootable Cd or usb then copy balik file2 ko tu..

    ReplyDelete
  8. woahhh..! ko gintamard gak ker?? geng2..! ^^

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*