KOMIK KO

Friday, January 27, 2012

Hi korang..
Sorry sesangat miss satu hari post entry. Tengah tensi ni. Semalam tak sempat nak post sebab join program Persatuan Mahasiswa Anak Terengganu (PERMATA) satu hari. Hari ni kejap-kejap duk qada' tido. Pemalas sungguh.. Kekeke..

Back to topic. Aku dah lama gila tak buat komik. Dah scan, lupa lak cane nak masukkan bubble and what not. BTW, sape-sape yang terer Photoshop Element boleh tolong tak. Clueless nak mati dah ni..Nah tengok hasil project kali ni..


Serius aku sudah fail.. Bubble tak reti nak letak.. Tolong tolong.. Huuu... Tapi jangan bimbang. Aku takkan putus asa. Tapi memandangkan esok aku ada majlis makan-makan ngan Persatuan Anak Terengganu, kena hold dulu. Harus pegi jumpa sifu dulu ni tengok beliau boleh tolong ke tak. Sorry la kepada korang yang tunggu post komik ni. Okayla.. blogger yang fail ini nak tengok Incredible Hulk jap kasi release tension.

self portrait pun Phail..Ahh~~~

Adieu..

p/s: T.T


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

4 comments:

  1. good luck..awok mesti boleh punya..nampak dh ok..nk letak bubble tu sy on x th..XD

    ReplyDelete
  2. I wonder knapa pompuan tu terkezut camtu.. hehe..

    ReplyDelete
  3. penuh giler schedule? rileks2, kami aka fans tetap setia menunggu :D

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*