I'm about to die

Monday, January 02, 2012

Hi everybody..I'm not in a jolly good mood. I'm so busy lately and is not just an excuse. Sysly, penat gila nak mampus~~!!! aku nak balik tengok sedara aku kawen pun tak sempat. Hell, I don't even have the privilege to go home and meet my sister who just got back from India for her holiday. Sedihnya.. Tapi hari tu dia ada datang JB jumpa aku (even just for a day) so I guess I shouldn't complain too much.




Ni keadaan bilik aku yang bersepah, bukan sebab aku malas tapi sebab kalut buat project Reinforced Concrete Design ngan Projek Amalan Professional..Oh did I mention that I'm a final year student?Yeah..along with final year project proposal..Demmit..otak aku nak meletup dah. Oh by the way, Khamis ni dah start paper final..Kyaaahhh~~Brain cannot begin to process this..


Oh lagi satu lupa jugak nak mengadu kat sini..seronok gila bila dapat tau projek RC yang penat gila baru siap tu direject dengan tangkasnya oleh lecturer aku.. oh..aku sangat teruja nak redesign..

dah la..aku nak pegi koma jap..

Adieu

p/s: kompem lambat nak loading post ni..kyahahaha..padan muka korang

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

8 comments:

  1. gudluck dengan final year project. aku da viva minggu lepas. lega da siap seme. tinggal nak praktikal pulak semester depan bulan dua. wuwu, beginilah dugaan final year student kan? dahlah ngah final exam nie. banyak nak kena study. huhu

    ReplyDelete
  2. gudluck..
    haha,rindu nak blaja balik
    sesibuk2 setensen2 blaja...aku lagi rela dr keje weyh..dushh

    ReplyDelete
  3. Owh...kesiannya anak kesayangan ummie....takper DSLR tu dah jadi milik akak....blajar jer....

    ReplyDelete
  4. kawan-kawan thanks sebab wih good luck..

    and to my mum, thanks for the gift. Tapi rasa membazir sebab tak sempat nak belajar guna

    ReplyDelete
  5. sama laaa cam aku..bilik mengalahkan tempat kucing beranak..eheh..good luck to you..

    ReplyDelete
  6. Thank you thank you..lepas ni boleh buat gotong royong kemaskan bilik

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*