Berbadminton Sebelum Berstudy Gila-gila

Tuesday, January 03, 2012

Hi guise.. ahahh...bet gila lepas bersukan..fresh je rasa. Buang semua toksik yang aku kumpul time buat assignment..Bau pun semacam gak.. oops..Kekeke..
Lepas hantar kawan aku Yati kat Sri Putri nanti aku dah boleh start study untuk final..Dari malam tadi duk setel bab PAP punya soft copy sampai rasa nak baling laptop dari tingkat 4..Dah setel baru la aman sket dunia..

Tapi jangan hepi sangat. RC re-do belum siap lagi. Nasib baik due date 11/1/12 kalau tak berasap gak kepala botak aku.. Eh, kepala aku botak ke?hahaha

ok, meh sape nak lawan?

Good luck for final kawan-kawan!

Adieu

p/s: Oh setiap kali main badminton teringat Encik Ex 1 yang suka buli time main badminton.. Setiap kali main futsal lak teringat Encik Ex 2 yang ajar cane nak sepak bola. Demmit, aku suka stok-stok atlit rupanya..

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

2 comments:

  1. aku nak cycling or ber-basketball laaa jap..stress laaaa...lagi 2 paper je lagi! yeayyyyy

    ReplyDelete
  2. OMG..jellynya..ada lagi tiga paper!!

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*