Why One Hour?

Thursday, September 15, 2011

Hai peeps..
Hari ni Formspring ada tanya soalan bernas yang buat aku geli-geli eksaited nak jawab..sebab eksaited, aku jawab pendek je..


Kenapa sampai sejam? *you might ask*
Well, because~~~

Oh, btw, ni baru je buat tadi pagi. So tambah lagi satu rutin..
LUKIS-LUKIS

sekian..
adieu~

p/s: About my drawing, sorry sebab kualiti dah makin teruk..Tengah belajar guna Illustrator yang bapak la payahnya (bagi orang yang takde basic langsung cam aku). Yiiihh~~

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

No comments:

Post a Comment

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*