Ah, Cutenya Kalau Aku Pakai

Wednesday, September 07, 2011



Busha..dari mana asal mende alah ni? Serius aku rasa menatang itu sangatlah comel. Bila tengok anak-anak sepupu pakai macam cute giler pulak dah. Kalau aku pakai? *HAHAHAHA

(maaf aku sedang berimaginasi)

Kalau ada saiz dewasa aku beli kot, pastu pakai kat bilik, kunci pintu rapat-rapat sebab aku takut aku comel sangat.HAHAHAHA. Apa-apa pun, aku suka gila BUSHA ni.. Weeheee~

sangat cool la aku camni


Baiklah, itu sahaja..Selamat Meroyan. Goodnite
Adieu~


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. 

4 comments:

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*