Sharing Is Not Caring!!!

Wednesday, September 21, 2011

Hi peeps..
Did you know that I have a habit to surf the net or watching movies while eating? Yes, now you know.
Tak tengok tak lazat..
Tapi..Pernah terjadi semacam satu hal~~



Yep, aku hampir tercekik megi yang tak sempat kunyah itu..Terima kasih banyak kepada mereka yang suka share gambar-gambar ngeri..

Don't get me wrong, aku boleh je tengok mende-mende tu semua tapi I was caught off guard OK?!
Kenapa la korang ni suka sangat share gambar-gambar cani? Seronok eh tengok..Seronok?Seronok?
Sadistic people! Grr~

Tolong la jangan duk kemaruk share gambar ngeri ni.
Itu sahaja..

Adieu~

p/s: Tadi ternampak satu post kat Fesbuk. Teringat lak kejadian di atas itu..HAHA (haruskah aku gelak?)

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

5 comments:

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*