Bila Tanya Promoter..

Wednesday, September 07, 2011



Hangen betul aku kalau jumpa orang pesen camni.. Duk berkumpul, mengumpat. Apa, hang dibayar untuk mengumpat dalam supermarket kah? Panas hati aku.

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

11 comments:

  1. tak leh tekan pown........ dia hilang lagi..... btw, aku pown benci weh org gini.. gaji buat namanya..

    ReplyDelete
  2. mn ad hlg..tgk aku tekan ni..tett

    ReplyDelete
  3. erm. menyampah jugak kadang2. hari tu tyme gi beli kasut raya, ade budak salesgirl nie gelak2 ngan geng dia bila tengok I pilih kasut. cm mengata something (tak tau la mengutuk ke memuji tp seemed way too blatant and suspicious doww). aku ni pelanggan, tp dilayan sebegitu ghuper. sedey.

    ReplyDelete
  4. @Jannah so obvious la depa ni tak paham taggungjawab keje kan?BTW, ni kat Hock Keeeeeee Shem..banyak kali kena. menyampah dibuatnya

    @The Sharkox, xdela..Ponds la..Ponds..huhu

    ReplyDelete
  5. owh, hock kee seng bandar ke, atau yg kat Gong badak?

    ReplyDelete
  6. selalu gak kne. tak pham knape promoter hockeysengggg tu sme cranky je memanjang.. cashier pon sme. aih..

    ReplyDelete
  7. hah, tau xpe..haram nak senyum..sombongnya mak aih.rasa nak sepak je

    ReplyDelete
  8. bila dia rase keja dia dah cukup bagus...mmg mcm tu laaa

    ReplyDelete
  9. anon>> ntah le..xkesah la keje pape pn. tanggungjawab la sket ngn keje 2..takkan makan gaji buta je tau

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*