Tergendala

Monday, March 12, 2012

Hi guise..
First of all Happy 12th of May ( wait, did I just confuse myself with date?) OK, my bad 12th of March.. It's nothing significant but then again, happy Monday!! Ehem speaking London pulak. I'm not going to apologize for not posting any entry for the past (what?) month? Aku sangat busy dengan kerja yang sangat penting dan menjana ekonomi. Ya, kawan-kawan, aku sekarang dah berjinak-jinak dengan industri penternakan lemak. Aku terlampau busy menjaga lemak-lemak kesayangan ku ini sampai jadi lemah pulak nak pikir idea untuk blog entry. HAHAHA..



sudahla..Aku nak main spare tyre kat perut ni. Jangan ganggu.. OKBAI

Adieu..

p/: I love you long time..thanks for reading this crappy entry

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

5 comments:

  1. ang mmg, aku jumpe ang asik time mkn je kan?? xleh ke jumpe time tak mkn?

    ReplyDelete
  2. time tak makan nak jumpa cane.. aku makan tido je.. tak makan, aku tido..haha

    ReplyDelete
  3. as salam, nak tnya.. ape name font di di gambar itu??? sy suka font itu.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*