To My Sis

Monday, February 20, 2012

technically "Happy Belated Birthday"


yang dah tua


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

4 comments:

  1. Salam,
    saya nak tanya kak Day,
    akak colour guna apa yeh?
    guna photoshop ker??
    apa-apa pun akak punya strip komik memang funny!huhuhu : )

    ReplyDelete
  2. Alamak, tenkiu ye..segan pulak sebab dah lama sangat tak hapdet..
    Komik lam blog ni banyak guna Photoshop Element je. Sama macam photoshop lain cuma version yg ringan sikit..Kadang2 ada guna Paint Tool Sai tapi jarang sangat la. Ada jugak guna Photoscape untuk letak dialog box. I hope that helps.. peace. thank you for reading

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*