Mari Kira Sama-sama

Tuesday, March 20, 2012

Hi guise..

Hari ni mood aku tak ok. Which can be considered as normal, being me that is. HUH..
But don't worry, aku takkan cerita panjang la kisah aku sebagai seorang loser.
aku wat lam bentuk point je. Kalau malas nak baca, sila scroll ke bawah, baca perenggan baru takpun bawak cursor pegi sebelah kanan, tekan butang X. Sekian
 
 List of things that make me mad today:
           1) Direct kena sound ngan lecturer sebab terponteng kelas dia semalam. (Aku kat highway time tu,
               drive dari Terengganu. It's a long story.)
           2) Test Construction Management mungkin jatuh pada minggu akhir sebelum cuti. Which means, aku
                mungkin tak dapat balik kampung join family pegi kenduri kawen cousin aku.
           3) Nervous breakdown time jawab test Offshore Structure Engineering tadi. Ok, maybe it's not that
                serious. But really, my hand can't stop shaking time jawab test. So, aku hantar je skrip jawapan
                walaupun aku tak confident dapat jawab (hantar awal lak tu). Kepada yang ingat aku nak tunjuk
                pandai time hantar test awal tu, now you know the reason you judgy judge!

Untuk menghiburkan hati yang duka lara ni, aku rasa nak buat komik lak. Based on true story (hahah, cam siri Neraca Hidup lak true-true story ni)

Masa kat kat rumah hari tu. Kawan aku tido rumah. Identiti dirahsiakan sebab aku tak mintak permission nak post nama dia kat sini..Ah, baca jela komik kat bawah ni.


Kenapa kena kira? Yela, kalau kentut sama-sama, takde la kecik hati kalau tercium bau semacam. Alah, bukan bau kentut tu berbeza sangat pun. HAhahahahaha..OK tak lawak.. I'm disgusting..FINE!

Adieu

p/s : Tak tau nak hepi ke tak time Dr. Lan offer sambung Master ngan dia lepas degree ni sebab aku takde pilihan. Terpaksa habiskan contract GAMUDA dulu.

" Awak punya critical thinking sesuai untuk buat research. Sayang la awak nak kerja dulu. Patutnya awak sambung Master"    - quoted Dr Lan




Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

9 comments:

  1. bahahaha..meh kira sama2..nk melepas gak ni..XD

    ReplyDelete
  2. 3....2....1....lalalalala.. XP

    ReplyDelete
  3. k yoyie,kembang ah tu hidung,ad org puji.puft!

    ReplyDelete
  4. bila kentut secara berjemaah ni, bimbang makin teruk plak global warming.. almaklumlah gas berbahaya.. hoho

    ReplyDelete
  5. alamak...sori la x sempat nk kira..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Onie>> Hey..saya sedih tau..kena kerja dulu tiga tahun.. mana nak cari Lecturer approach kita, offer nak sambung master. Nanti dapat grant, tau? huuuuu~~~

    ReplyDelete
  7. Cik Pnud..uUuuuuu.... No wonder i smelly something fishy..wait..eggy...

    ReplyDelete
  8. ngeh3 yat.. no comment.. nanti aku tanya beliau yang terlibat nak dedahkan ke tak identiti sebenar

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*