Adik vs Achik

Wednesday, March 21, 2012


Hi guise..
Dari semalam duk teringat cerita lawak adik bongsu aku.. Memang bab menyidir sepam dua tu bagi kat budak kecik ni la..kali ni punya edisi terkedu seorang kakak. 

Honestly aku kadang-kadang terkedu ngan bakat menyindir tak bagi signal adik aku yang bongsu ni. Memang level pro. Aku pun dah banyak kali kena. Pembuli berwajah innocent..Cik Nabel anak Du Alim (abdulhalim).

Adieu..

p/s: Kenapa kisah 1001 malam? Sebab semua ni jadi pada waktu malam @ hampir-hampir, ura-ura nak malam.

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

No comments:

Post a Comment

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*