Jom Bancuh Coca Cola

Tuesday, March 20, 2012

Hi guise..
Masuk ni dah tiga kali aku duk hi-hi kat blog ni. Macam meroyan pun ada kan? MAHAHAHAHA.. Pedulik apa aku. Tak update marah, update pun marah, taktau la aku nak wat apa pasni..Maybe, tido?makan?

okeh..kisahnya kali ni pasal adik bongsu aku..
haa..acer bace acer acer acer


Aku sendiri tak pasti apa kaitan antara air masak ngan coca-cola. I guess my sister was just overwhelmed by the sound of the boiling water.. Eh, make sense ke?

Hahahaha..
Adik beradik semua tak masuk akal..

Adieu

p/s: Adik Bella, sila la buat lawak lagi ye.. Lawak kamu yang tak sengaja tu memang tiptop..LOL


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

10 comments:

  1. Adobe Photoshop Element 8..
    guna brush biasa

    ReplyDelete
  2. Ahaha.. penat den bawak buko nota 555 nak copy resepi coca-cola buatan seniri.. btw.. sori dh lama x datang sini.. 2 mggu sblum ni sebuk ckit..

    ReplyDelete
  3. ngahahahaha..hand made coke.. XP

    ReplyDelete
  4. hahahha.. mungkin dia nak air sarsi kot?.. koh koh koh

    ReplyDelete
  5. tenkiu2 kepada yg sudi baca..sila ambil goodie bags kat kaunter pendaftaran.. NOT..

    hehehe..
    thank you nonetheless..

    ReplyDelete
  6. wahahahahha! bila ni? x tahu plop adik gtu.. hahahaha

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*