Contohilah saya

Thursday, March 29, 2012

Hi guise..
Ok, aku tak suka Structural Analysis. Period!
Sumpah tak suka. Tadi baru lepas test. Dah la susah, aku lak study tadi petang je. Memang ke laut la test tu.


Tengah berasap kepala duk kira moment, kira member force, kira deformation, Shinee duk menari-nari dalam kepala. Bagos sangat. Ok, aku putus asa dah subject structure. Kahahaha

Jom, pegi buat pelantar minyak pulak.. Okbai

Adieu

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

5 comments:

  1. SHINEE vs. S.A.? SHINEE FOR THE WIN! period.

    ReplyDelete
  2. kalau de like kat komen atas ni dah lama tekan..;p

    ReplyDelete
  3. hahahahha.. screw that test..

    ReplyDelete
  4. Ahaha.. boleh pulak shinee mai menari dalam kepala ya.. mesti bergoncang sakan kepala tu.. :P

    ReplyDelete
  5. dpt plak shinee is back! hatoyaii XD

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*