Deepwater Floating Structure 2012

Sunday, April 01, 2012

Hi guise..
Ok hari ni officially penat. Join competition wajib subject Offshore Structure Engineering. Tapi syok la. SEBAB MENANG!! weehee!!! Nah tengok wajah pemenang.. (ok, aku gemuk.aku pasrah)..ehem..bukan menang first place.. Menang Most Creative Model Design..kekeke..menang jugak walaupun kalah. eh?

Crew Sabut Emas.. Thanks guise. You're awesome..
dari kiri : Ina, Aku Comel Sangat, Pnud, Azah

Pnud pegi tandas kot time ni. Minum air berbotol-botol. Oh yeah, korang ingat depa bagi botol kosong ke?? Ofcos tak..Aku je dah minum dalam dua botol..kembung perut comelku!!


Kitorang sebenarnya sangat yakin yang structure kitorang ni mampu tampung lebih dari 3kg sebab semalam dah try.. sayangnya hari ni structure tak seganas semalam..uhuu.. T_T
siap ada trial prototype lagi..hampeh kalah jugek..silap estimate center of gravity. sorry guise

aku tak sangka sebenarnya kitorang menang creative design..ingat menang best poster..Agak sedih jugaklah kalah poster..

Acer tengok..tak cantik ke?Arkhghhh..

Takpelah, yang penting menang jugak sket. Poster kalah sebab tak 3D..Bahaha..silap tak tampal botol je kat poster tu kasik nampak 3D..

Oklah..
Tahniah la kepada semua pemenang tadi..
Let's move on to another project , Animation Project!!! Weeehheee..botaklah kepala pasni..

Adieu

p/s: Abang Petronas dan Abang Murphy, kalau berminat nak beli saya dari Gamuda please contact me aa..HAHAHAHA..ok joke. Aku setia


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

2 comments:

  1. TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAYA BANGGA MEMPUNYAI RAKAN SECANTIK DAN SEBIJAK SEPERTI ANDA! hehe

    ReplyDelete
  2. im munirah your kampungmate!April 13, 2012 at 1:12 AM

    creative!

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*