Unlucky is my middle name..

Wednesday, December 19, 2012

And my middle finger is raised..


p/s: Baru tiga minggu keluar bengkel lepas accident hari tu, dah kena rembat ngan keparat..
p/p/s: kalau jumpa MyVi Pearl White (TBC 1744) kat area Damansara dan seantero Selangor wahima di luar tanah jajahannya sekalipun, tolong snap si penyangak yang menggunakannya..

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

2 comments:

  1. ya Allah kesiannye. kereta sy calar kemek sikit pon dah buat sy moody berhari-hari.

    TBC? agak baru lah jugak kete tu kan?

    hmm xpelah, Allah nak uji. bukan rezeki. sabar k. :)

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*