Terasa Jengkel

Saturday, December 08, 2012

Hi guise,

So tadi lepas balik dari site Sungai Buloh sana tiba-tiba nafsu nak tengok wayang membuak-buak.. So aku pergi Cineleisure tanpa banyak bunyik. Sorang pun apa adahal. Bukannya kena saman kalau tengok wayang sorang-sorang. ye dak?

Tapi.. Aku sangat jengkel sekali...


Hey.. apahal orang duk pakat pakai couple T ni? Hari beragam sekolah ke apa? Bikin mata aku sakit. Tambah bengkek bila pompuan tu siap bagi mata kat aku "Uit, jalan sorang? I ada pakwe. You ada?".. Heh, aku tak jeles pun ko jalan ngan pakwe ke , husband ke.. melingkuplah aku tak heran.. tapi aku jadi menyampah tengok baju beragam korang.. (adakah ini tanda dengki?)

Anyhow.. Americano sangat sedap. Chuwa chuwa chuwa!!!

Back to the topic, mungkin aku jeles sebab baju diorang nampak baru dan aku still pakai T-shirt adik aku yang dah masuk usia veteran.. Ye, aku selekeh dan nampak miskin.. Tolong dermakan aku baju yang lebih Kiel kepada aku..

Adieu..

p/s: Hey you, congrats





Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

10 comments:

  1. dulu selalu g tgok wyg sensorang. tp setiap kali pergi msti ade yg tnye; tengok sorang je ke?

    skrg, sanggup xtengok dri kne g sorg. haha.

    ReplyDelete
  2. sangat awkward tengok wayang sorang.. time nak komen sal cite tu, pusing tepi.. "eh, lupa aku datang sorang".. lepas tu depress sebab macam loner gila.. HAHAHAHA..

    btw, HI!

    ReplyDelete
  3. xpernah tgk wyg alone, mesti awkward gila klu seat nnti kiri kanan strangers :(

    ReplyDelete
  4. Cntik header... apa2 pun mmg tak syok tgk wyg sorg2..lg2 bla tgk ramai org pkai couple t ..mmg mnympah..

    ReplyDelete
  5. header bru cntik.. hehehe dh lma xtgok wayang..

    ReplyDelete
  6. aku suka tengok wayang sorang sorannnnggg... senang nak pilih tengok cerita apa yang aku suka... koh koh koh

    ReplyDelete
  7. selalu g tengok wayang dengan kakak... couple? still single maaa...

    ReplyDelete
  8. bila kau nak ade pakwe?

    ReplyDelete
  9. dont bother looking at couples. some couples just luurrvvee to PDA. most of them arent real. eventually, they will get bored with each other.

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*