Two for One

Thursday, December 27, 2012

Hi Guise,

Agaknya korang dah naik menyampah ngan cerita aku makan sorang-sorang. Jalan sorang-sorang like a loser.. I like to think of myself as eccentric. Macam tadi dinner. Terasa macam nak makan pasta kat Manhattan fish Market alang-alang nak pergi Curve cari komik. So there I sat alone.. Eating my pasta while reading my glorious comic book fresh from comic store. I've gotten used to stink eyes and under-breath loling oleh couple-couple terbahagia di dunia. well that's not the case.

In case ada reader blog ni yang ternampak sorang pompuan jalan kat Curve sorang-sorang, bawak plastic penuh ngan komik, muka macam baru tertelan biji rambutan, Oh korang mungkin dah ternampak aku, penulis kat Blog Vespa Buruk yang hambar ini. Tahniah..

Few days back pun aku dilanda dilema yang sama.. makan dalam kesunyian.. Ejewah..
Kalau ikutkan aku taknak keluar pegi cari makan pun tapi sebab cuak lagi lepas kes Myvi aku kena rembat ngan keparat, aku pun turun la jengukkan kereta company tu. Kang saje je lesap lagi sebijik. Alang-alang dah kat bawah, aku pun melilau la cari makan kat area Damansara Perdana ni.. Tah macam mana boleh sampai kat


Yes.. Aku kadang-kadang malu gak mengaku kat dunia ni yang aku seorang loner sejati. So aku end up beli pizza untuk dua orang makan.. Another reason why I'm a fatso.

Adieu

P/S: Sekarang dah ada 5 orang yang join Give Away hari tu.. Thanks guise. I had fun reading all your blog suggestion..

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

10 comments:

  1. erk .. haha . tak boleh habiskan ? kasi jiran =p

    ReplyDelete
  2. rileks aa beb.masa single dulu aku sentiasa jalan2 sengsorg,makan sengsorg,tgk muvi sengsorg,g comic fiesta sengsorg.try isi masa ko masa jalan sorg2 tu dgn melukis or amik gamba maybe?or borak2 ngan org yg dok sebelah ko masa tunggu order.

    ada sekali aku makan lasagna sesorg kat italianese,waiter tu belanja aku air sbb tgk aku sorg2,orait what :p

    Ko pandai lukis,go sketchwalking :)

    ReplyDelete
  3. kekadang org x perasan itu...jgn laa amalkan.nnt susah nk trun..XD

    ReplyDelete
  4. kesian anak buah aku ni..hahahaha

    ReplyDelete
  5. rileks sudah. bkn awak sorg slalu sorg2. sy ni pon.

    eh, jgn lah mmbazir beli tuk 2 org. buang duit je tau.. :)

    ReplyDelete
  6. aiyak! y u no confident?

    ramai je lelaki dan pompuan yg makan sorang2, tgk wayang sorang2, shopping sorang2... berak pun kena sorang2. nobody saw u as a loser except yourself.

    ReplyDelete
  7. ala mati nanti sesorang jugak haha.. :)

    Ala aku jalan sorang-sorang makan sorang layan movie sorang ok je..

    Jangan la perasan sangat apa orang nak cakap..

    p/s: dah alang beli dua tiga tu pos kat kengkawan satu dua hahah :P

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. giler tak aku membaca ko punyer entry dr awal smpai dah ke sini..kalo rasa bosan2 meh lepak2 ngan aku...btw aku x pandai sketch ke ape ke.yg aku pndai buat coding tuk program aje....heheheheheheheheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh cik farihan, thank you for noticing my blog.. layanla setakat tak gila ye. Selamat datang ke Vespa Buruk

      Delete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*