perihal spek ini

Wednesday, November 17, 2010

hari tu cik pinud pinky ada cakap kat aku..

[pnud] ngok ngek betul la perempuan ni..lain gila muka hang!
[aku] lain mana pulak? (dengan loghat konon-konon utara)
[pnud] hat ni haa..lain muka..

aku pun tengok la..oh..maksud dia gambaq ni ka...

haa...korang..jangan menghina frame ini...kerana sesungguhnya frame cokia ini harganya mencecah RM1500..brand Dunhill nih..uiiii...seram kot aku tengok harga..tu baru frame dia je..belum kira lens yang nak kena pasang kat frame bapak punya pricey ni.. mau tak pakai Hoya lens yang mahal nak mati.alaa..alang-alang beli frame mahal kan? kalau tak sebab aku kerja kat kedai spek tu dulu takde maknanya la nak try spek mahal ni..so..moral of the story is..don't judge a book by it's cover..ok?

p/s: aaa~~~nak makan mcD bules tak (ayat ciplak direct dari cik pnud)

shades Porpoise...tak kesampaian hajat nak beli yang ni..huhu 


5 comments:

  1. beli la len kali..msih ad mse ye nur..

    ReplyDelete
  2. smat tu smat..tp utk pmpuan ke?cm xbpe seswai..

    ReplyDelete
  3. ahaks! ko nye hand pon pink! i didn't know u love pink! hehe.. sejak bile beb? btw.. blog ak da leh comment.. hehe.. sila la komen! *tak malu =____=

    ReplyDelete
  4. aku tak minat pink pun tapi ntah la...aku pun xtau mcm mn brg aku byk kaler pink skrg

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*