air terjun & mandi manda

Saturday, November 06, 2010

oh aku rasa sangat dengki bila tadi abang Haidy menyerang kat chat box aku lalu berkata "oyie, kitorang nak pergi air terjun esok..hehehe"..

argh...aku pun nak..
nak berendam lam air sehari suntuk..nak kuak lentang sambil main simbah-simbah, nak diving balik lentang...oh dengkinya..

oleh itu saya menyeru rakan-rakan johorean..cadangkanlah satu air terjun yang besh untuk mandi manda di johor eney..aku nak lobi sherry pergi picnic kat air terjun..fuuh..nalla!


air terjun ni macam cool..[google image]

p/s: stay tune for tomorrow's slot " how to become a famous blogger"

6 comments:

  1. weh g pulai..pastuh kua kol 7 mlm..gempak wa ckp lu

    ReplyDelete
  2. pkul 7?apsal kul 7?ada makhluk mistik kuar ke time 2?

    ReplyDelete
  3. jom g air terjun..nk g gk!..

    ReplyDelete
  4. uhuhuhu..xbes la..sher takot air terjun ke?

    ReplyDelete
  5. hahaha..takut pacat kot..uppss..

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*