how to become a famous blogger #3

Sunday, November 07, 2010

hai hai hai..
selamat hari ahad ye alls.. sudahkah makan? sudah tentu la tak kan?hahahaha..vagos..jadi anak didik mak..kita pakat jadi kurus bak Kiera Knightley pelakon terkenal ittew..

kenapa aku macam ni?
snap out of it Day!! kau menggelikan diri sendiri...ouuuuwwww!!!!!

ok..straight to the point..jangan bengkok-bengkok..jangan belok-belok..
untuk menjadi seorang blogger yang famous anda haruslah!!!!!

Menjadi Seorang Penggosip Tegar di Malaysia Eney


alah yang ni kalau mak tak cakap pun korang dah tau kaaann...ha..nak jadi feymes ni bukannya susah nok..gossip sal artis sana gossip artis sini..tup tup feymes la nanti..meletop pung pang pung pang nok..hahaha..kelass gittew..

contoh ruangan gossip panas yang mak tau ni jew..sorry ye..mak tak layan sangat gossip artis ni..mak layan gossip mak je..vasss gittew..haaa...jangan jeles..

haa...beautiful nara..jangan tak hengat..panas ni panas mak hayam..


alamak mat kepoh, kepoh betul..seronok mak seronok!!!


alamak..cerita pasal anak ikan mak..huhuhuu...Ohbulan...oh Aidil Zafuan...

haa...kalau nak feymes ye'all haruslah mencedok gossip dari siney..hoho..kalau kena hentam sebab copy paste mak tak tanggung nok..senang cerita, jalan pintas anak-anak ikan sekalian nak jadi feymes di alam maya ini adalah tulis je pasal artis-artis..haa..kompem gittew..panas nok blog kau nanti..panas kubur time mati  nanti pun ye jugak..hahaha..

okaayy...sampai di sini saja entry mak kali ni..jaga diri..jaga laki..hahaha..zasss..

p/s: aii..takde idea dah nak tulis ruangan ni..help me!!

No comments:

Post a Comment

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*