korang tak menyampah ke tengok ni??

Saturday, June 26, 2010

tak tau la korang camane tapi mata aku dah krem tengok dia ni lam Meytrow hari-hari..siyes!aku langsung x jeles dia banyak duit or bow dia cam hampeh tu.tolong la...mataku dah allergic tengok mamat ni.
trademark dia thumbs up!pergh...takleh blah dah.. siyes la aku tak dengki langsung ngan mamat ni.


photo dari link ini

nota kaki cekam: last day of working..tak sabar nak balik.weeheee~~~!!

2 comments:

  1. sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jugak. hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahaha....gunalah permata hijrah

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*