bila aku ckp penat korang tak caye

Saturday, June 26, 2010

tiap2 malam keje aku habes dlm pukul 9.30 so around that time aku dah tercongok kat bus stop tunggu bas U70. punya la fed up tunggu bas lambat sangat sampai sampai boleh tersengguk2 kat bus stop. dalam pukul 10.30 baru sampai.itupun kalau ada bas.kalau tak jawabnya berlumut la bontot aku duk bertenggek kt situ.dah la tu..ble sampai lak penuh cam tin sardin overload.haiyya...terus hilang selera nak tido walaupun dh ngantuk cam tapir zoo negara kena sedatif.tapi ada jugak yg memang dah x dapat nak menahan nafsu tido sebab penat..tak caya tengok ni..

cayalah uncle..anda memang dasat...hahaha.

nota kaki cekam: sorry a cik Yus..nanti aku post blog pasal kandungan beg aku tu ye.huhuhu..nantikan kemunculan sulungnya..

4 comments:

  1. haha... post2! tkpe, penat2 ko leh la mrse brkerjaya dah.. agaga!

    ReplyDelete
  2. hahaha..today's my last day dear..esk dh ley enjoice..yeah!

    ReplyDelete
  3. aku penoh gok dok gini kat bus rapid!! *bangge2*

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*