.

Friday, March 10, 2017








3 comments:

  1. Monnnnamiehhhh~ Hisashiburi da yo~ ( "TTwTT)

    ReplyDelete
  2. Aku nak panggil hang Mon jugak tapi aku tak rasa aku sampai ke tahap situh..huhu..

    Alaaa, awat ni? Aku harap sekarang ni kau dah ok..huhu..
    Biasala kawan, nak tak nak memang kena sakitkan hati kita...LOL.. XP

    Pasal art tuh, kita tak boleh nak buat semua dalam satu benda, buatla mana2 yang bagi hang paling happy.. macam aku, tidoq..haha.. tapi aku tau hang bukan malas macam aku.. rajin berwatakala, kipidap, dungibap..! Walaupun aku jarang komen or menyibuk dalam hidup hang tapi percayalah, me, on the other side of the social media, sangat jeles tengok hang berkarya.. so, keep up the good work..! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, baru proofread...maksud aku, kita tak boleh nak buat semua benda dalam satu masa.. gomek.. =_=

      Delete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*