CAFKL Adventure Part 1

Friday, June 03, 2016

Hi guise,
Later that evening..

To be honest, it was awesome.. Pity I couldn't go on both days. I'll be writing a review on my comic haul so stay tune..

Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

18 comments:

  1. Where's my autograph artist? Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu part 2.. Tak banyak pun Faye. Aku segan nak tegur. dah la pg dah last2. Dah la aku allergic tempat crowded. Cukup pusing pat kali, balik

      Delete
  2. Where's my autograph artist? Huhuhu

    ReplyDelete
  3. Lawo lukisan mung, arghhhhh...

    ReplyDelete
  4. Lawo lukisan mung, arghhhhh...

    ReplyDelete
  5. haha memula konfiden je eh.

    sometimes when in crowd, my heart says; euwww, people

    ReplyDelete
    Replies
    1. euww.. people.. get them eway from me *mandi lam hand sanitizer*

      Delete
  6. Ko ada sejarah ke mon? Mcm kwn aku, dia penah pengsan dekat pasar hari, mak dia tak sedar sbb sibuk membeli, lol. So smpai sekrg dia tokleh dgn crowded places. Badan akan jadi berpeluh2 rsa nk pitam semua ada, huhu

    Lukisan ko makin cun, jell-o :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdelah teruk sangat sebenarnya. Exaggerate je lebih komik ni. Tapi memang aku tak selesa ngan tempat public. tak tau la bila start jadi camtu. Nak-nak tempat yang tak pernah pergi pastu kena pegi sorang-sorang. Memang ketibas jawabnya

      Delete
  7. haha! sama la xsuka tempt org ramai..xgemar..haha!

    ReplyDelete
  8. wooo, mmg pakai spec yg bulat tu kan pegi sana~

    bab tempat crowded den beli je apa yg nak pastu chow. aha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yas bruh.. Klau nak pegi tempat2 sendat macam tu memang kena ada perancangan rapi kalau tak buat penat je

      Delete
  9. Mak oih exaggerating tahap hahah... aish kuciwa aku tak abis bebetul lagi nih sebab tak dapat join gi sana masa tu ooooh kuciwa tul aku... kuciwaaa, was really looking forward to meet you tau dak... arghhh... lukisan hang lawa, and I see your bag is filled with hasil rembatan. K bye...

    :'3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun kuciwa Plain!! ITu la apasai hang lambat beli tiket iiihhhhh rasa nak lesing ni!

      Delete
  10. Hahahahahahahahaha...Mon!
    Kalau aku tau aku join kau sekali kat sana. Hahaha

    Nak tengok haul kau. Mesti best-best ni. Pinjam!
    Heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh aku dah bagitau dah nak pegi cafkl. Ko saje ni C!! Klau tak dah ada geng!

      Tunggu Part 2 aku tayang haul cafkl

      Delete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*