A Loving Mother

Monday, February 01, 2016

Hi guise..


Senyum..
Tak perlu kata apa-apa..

Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

38 comments:

  1. Woah, Mother Nature punya bibir seksi wooooo...
    Kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bibir cucuk collagen. Ko jangan memain. Mother nature ni diva, tau.. A diva and a sadist

      Delete
    2. Hahahaha...baiklah. more gore! Eh... wkwkwkw

      Delete
  2. Hm, somehow aku rasa komik di atas ada adult content. Kahkahkah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku seorang adult.. I have a flare for adult things. hehehe..

      Jap jap.. adult tang mana tu zygha?

      Delete
    2. hahaha tang darah darah. tp aku suka, hahaha sila simbah lebih byk darah.
      btw, aku tergelak tang SHING kemunculan mak alam tu, hahahah

      Delete
    3. Hahahaha.. Darah2 ni biasa la.. Kita makhluk kebal.. Non stop seminggu pun hidup lagi..

      Mak alam memang. Dah nama pun diva. Entrance pun haruslah dramatic.

      Delete
    4. mula2 x paham.. tp pastu baru ooohhh... ok. #pompuanmakhlukkebal

      Delete
    5. hashtag tu menarik dan tepat. lmao!

      Delete
  3. Awat komen aku tak kluaq? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

    Urban giler mother nature main game..! Or should I call her mom too? Tapi xmo hadiah dari dia..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. She's a modern mom. An immortal.. Kalau tak pandai main game, bosan la hidup. haha

      Delete
  4. Nak kena komen se lagi..

    Rajinnya Day lukih komiiiikkkk...santek pulak tuuuuuhhhh..!! *v*d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak reply se lagi. hahaha..

      Kadang-kadang datang rajin. Tak tau la sampai bila boleh kekalkan kualiti ni.. Aku puas hati ngan komik kali ni walaupun bagi aku toning still fail..............*nangis kat penjuru bilik*

      Delete
    2. 'unmarried child', habis siapa 'he' tu? kau besekedudukan dgn siapa ni Day? kahkahkah!

      Delete
    3. Woah woah woah..

      Bersekedudukan? HAHAHAHA. Kata kunci kat situ, chastity..

      Chastity (noun)
      the state or practice of refraining from extramarital, or especially from all, sexual intercourse

      Hah tudia.. alahai aku baru nak buat surprise. Ada sambungan sebenarnya komik ni

      Delete
    4. JEJEEEENNGGGG..!!!! Sambungan..! Sambungan..!! We want sambungan..!!!! Ahaaaaa...!

      Delete
    5. Owwwhh...ok jek toning pada aku.. Nampakla simple (other word for malas..ekekeke..XP) tapi still it falls where it belongs..I guess..haha.. Komen daripada seorang amatur, jangan pakai sangat..LOL..

      Delete
    6. Tunggu~~~ Aku tengah blue draft sambungannya..

      Aku ni dah puas rujuk komik pun xreti lagi basic toning ni Lee. Tu yang kadang naik fedap nak tone komik.. Sebenarnya aku lupa nak ejas paper texture nak tukar jadi cam screentone. Hahahaha.. last-last flat je toning tu.

      Tapi takpe, kita pelan-pelan kayuh..
      Komen je weyh.. Untung-untung aku belajar

      Delete
    7. kalau bab toning aku suka tengok cEro punya!

      Delete
    8. aku pun notice komik dia makin mantap n menarik, please continue mona, ve vant moar arts from mona the lonely cat lady nyaaw~ X3

      Delete
    9. Zyra, aku setuju! Cero punya toning memang effortless. orang kata nak terer toning ni kena faham how lighting works.. Tapi aku.. Aku tak paham.. mana bayang.. mana kau jatuh.. ah!

      Plain, awh you... *blushing*
      Nanti Mona usahakan komik yang lebih menarik..

      Delete
    10. Tiba2 terbayangkan cEro seorang senpai yg hensem, kahkah! Aku toning reti tang bahagia bawah leher je kahkah sadisnya hidup :3

      Delete
    11. Tiba2 terbayangkan cEro seorang senpai yg hensem, kahkah! Aku toning reti tang bahagia bawah leher je kahkah sadisnya hidup :3

      Delete
    12. Tiba2 terbayangkan cEro seorang senpai yg hensem, kahkah! Aku toning reti tang bahagia bawah leher je kahkah sadisnya hidup :3

      Delete
    13. ok aku faham cero adalah senpai yang hensem. kau tak perlu ulang.. aku faham..





      hahaha.. mana cero ni, puas zyra seru tak datang-datang.

      Delete
    14. Another senpaaaiii? Ahahahaha.. So, apa lagi, minta cEro buat kelas or tutorial toning..! UvUd

      Delete
    15. Hmmmm...
      At first aku faham maksud toning.
      Then korang kata aku (cEro) power toning, tapi aku tak rasa aku apply toning dekat lukisan aku.
      Now, I'm fully in doubt apa sebenarnya maksud toning yang korang ceritakan ni.
      Rasanya macam apa yg aku faham dgn apa yg korang maksudkan totally lain.

      Minta tolong explain
      **garu kepala guna ibu jari kaki**

      Delete
    16. mungkin lebih tepat kalau aku cakap shading kot dalam kes ko. ataupun memang aku betul2 kelaut toning ngan shading ngan render pun dah merapu dah.. adoi...

      Delete
  5. lah... aku ingatkan mother nature tu nak panggil ko ke tandas (nature calls, main game berjam2 sampai terlupa nak ke tandas), hahaha, rupa2nya lain cerita :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Macam tak biasa.. ko pun spesies kebal yang dapat panggilan bulanan jugak kn. lol

      Delete
  6. As a biology student, I APPROVED THIS POST!

    **thumb up dengan gigi bersinar**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. does that mean that I can post more gore stuff here? Ahyeah

      Delete
  7. Hmm.. kenapa cuma saya sorang tak faham? siapa mother nature ni? btw, lawanya lukisan~~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mother nature adalah, period. BAhahaahaha..

      Thank you.. thank you.. tengah merajinkan diri untuk improve

      Delete
    2. owh. ok.. ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.... (baru paham keseluruhan cerita)

      Delete
  8. BAHAHA. A day away from internet and this happened. And that mothanature's turning kick is legit. I cud already picture the pain. If you know what I mean. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm a drama queen.. PAdahal takdelah parah sangat, lol

      Delete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*