Men's Mane

Wednesday, January 20, 2016


Hi guise.. 
Weell.. You did wish for it..


The lovey-dovey couple...

Padahal takde beza pun rambut tu. lol

Meanwhile, the psychotic duo..



Seriously.. Aku sangat obses dengan rambut Rap Monster.. Silver hair is cool.. Trend rambut dah berubah balik ke style 40-60 belah tengah kan? Smart jugak. Dulu time sekolah aku sempat obses ngan rambut balung ayam. Tapi tu zaman dulu la. Even rambut Justin Bieber pun sempat jap tersuka. Tapi jap je. ultimate trend yang aku suka adalah rambut yang separa panjang pastu ikat, macam Kei. Uhuhu..

Ntah kenapa la aku tiba-tiba borak pasal rambut ni.. Oh.. Sebab Rap Monster..heheh..

Dat hair.. omg

Sebenarnya RapMon rambut apa pun hensem je.. Kan? Aku setuju dengan statement aku ni..ehey..

Aku tarik balik...

Ok.. aku stop fangirling dulu.. Hohoho.. So do you guys have favorite guys' haircut? Leave it in the comment section. Sampai sini je.

Adieu

p/s: Setengah jalan komik tu aku dah berpinau mata.. tula jangan tangguh bila ada idea.. Adoi tak cukup tido lagi ni

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

18 comments:

  1. Yup.. no doubt. Psychotic duo is forever my ship. Bahaha.

    ReplyDelete
  2. tengok orang jugak,, dia sesuai rambut silver ni.. justin bieber x sesuai.. hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Justin Bibir apa pun takleh.. kahkah

      Delete
  3. aku tak tahu pape pasal psychotic tapi yang pasti aku berharap betul towel lelaki tu terlucut, k bye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol zyra kawal sikit hahahahaha.. Patut aku censorkan je part tu kasi ko hyperventilated sikit

      Delete
  4. Kalau tanya rambut kegemaran, aku dari dulu suka rambut pompadour.
    Tapi bukan rambut modern pompadour macam Beckham dll buat sekarang ni,
    tapi classic pompadour yang selalu yakuza klasik jepun punya rambut tu, yang macam ada meriam atas kepala tu, yang macam Franky dari One Piece tu. Hahaha

    Tapi sebab pompadour camtu socially unacceptable dlm masyarakat kita, lagipun muka aku tak sesuai buat pompadour, maka minat hanya jadi minat. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. to you my friend..

      [img]https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1382918744/6277622.jpg[/img]

      Delete
  5. NOOOOO!!! Pulangkan rambut Kei yang lamaaa TT
    Aku pun suka style rambut macam Kei. Hehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. sebenarnya ada sambungan lagi komik ni tapi dah ngantuk sangat malam tadi tak sempat nak lukis

      Delete
  6. OK.
    sebab rambut aku sentiasa potong no 4.. tak obses sangat.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terus aku google cari Rambut Potong No.4 tu apa. Still aku tak paham lagi istilah ko ni. HAHAHAHAHAHA..

      Delete
    2. Pendek la kot... set alat pencukur rambut elektrik bagi jadi no.4, kot? Betoi dak ojinz? hahah...

      Delete
    3. Hahahahaha.. betei laa kate Plain tu...
      Dia ikut saiz. electric cutter tu dia ada comb. Comb tu pasang yang no.4. Lagi kecik nombor, lagi pendek. Hahahaha..

      Delete
  7. Hmmm, aku takde fav. guy's haircut, tapi aku ada most despised guy's haircut, and that is... hage (bald). Hahahhahaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. But but but saitama is hage and he's cool..

      Delete
    2. saitama looked a lot better before he went bald X3

      Delete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*