Obligatory

Tuesday, June 24, 2014

Hi Guise,

I notice some problem with the reading list. It would only show one post at a time so only the latest post is shown.So I'm sorry if I miss any of your post. i really want to stroll the blogosphere and the bug is really annoying. Fret not, they are looking into it. I hope they'll fix the bug soon. It's so annoying!

Ok, now to my original topic.

Obligatory Post. Tak sampai seminggu dah nak puasa ni. Apa yang fes sekali mengingatkan korang kat bulan puasa? Baju raya? Air soya tepi jalan? Ayam golek? Puasa belum habis ganti?

Bagi aku tak lain tak bukan..
Yusuf Taiyoob..


Dah macam obligatory public announcement dah iklan Si Yusuf Taiyoob ni. Tak pernah tak ada..

Tapi bagus jugak si Yusuf Taiyoob ni mengingatkan aku dah habis ganti puasa ke belum. Tapi siyes, bapak annoying la dia punya repetitive berbisik tu. Rimas ahhh! Mohon Yusuf Taiyoob pecat tukang buat iklan tu. Sakit hati. tekanan perasaan aku dengar. Tiap-tiap hari lak tu. Kekerapan iklan ni time bulan puasa nanti lagi la berlipat ganda jadinya.

Mohon tukar iklan Yusuf Taiyoob..

Adieu

p/s: Ajmal ke Wassini ke, aku tak makan kurma.. Sekian

-Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely. And don't forget to click the ads -

12 comments:

  1. wekekekekeke~

    ya, iklan berbisik tu mmg mengganggu ketenteraman jiwa, disturbing, hahah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom sign petisyen suh tukar iklan..haha

      Delete
  2. Replies
    1. Kurma dari timur tengah.....yusuf taiyooooooob....

      Delete
  3. tnda ramadhan smakin hmpir, akan ada bisikan perempuan yg berbunyi "yusuf taiyooob" hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yess.. Yg peliknya bisik pun bunyi clear..

      Delete
  4. Aku suspect org iklan Yusop taiyoob tu dapat bonus lebih arr...
    Menjadi betul iklan dia, smpai ternyiang2 kat telinga pendengar....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku lagi taknak beli Yusuf Taiyoob ada..

      Delete
  5. Yusof Taiyoob~~~~ hehe.. saja lg menambahkan tekanan. sori..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terngiang di telinga lalu meremanglah bulu roma. .

      Delete
  6. hahahhaa betul la dayah. asal nak masuk bulan poser mesti ade iklan berbisik hahaha. lol. annoying but at the same time indicator

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya iklan lain takde la conspicuous macam iklan yusuf taiyoob ni. Seram kadang-kadang. hahahahahaha

      Delete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*