Dah Normal ke belum ni?

Friday, December 13, 2013

Hi guise..

Rasanya dah cukup la ni aku merajuk tak post pape kat blog kan?

Ekceli.. Aku bukan merajuk.. Aku sebenarnya dalam misi mencari identiti diri. Ada kecelaruan identiti jap. Sampai mental block la kejap orang kata.  Ecewah tudia.. Sorry got nothing to post these past 2 months. Bukan takde apa-apa yang menarik.. Aku cuma stop jap blogging sebab aku stop internet kat rumah. Don't ask me why, I just have to..

Ringkasan mimpi jadi nyata yang berjaya ditunaikan sepanjang dua bulan ni.. (apasalah skill menulis aku macam dah malap-malap nak mati ni?)




1) Berjaya menyelesaikan puzzle ultraman.. Siap frame dengan majesticnya..

Sebelum tu.. Mari kita semak gambar menarik bersama encik otomen..

Aku dan otomen yang obese

Kegigihan mencantum 500pcs otomen jigsaw puzzle

Ye aku tahu.. AKu sangat terharu dengan pencapaian ini. For the record, gambar konvo pun aku tak frame. Tah kejadah la aku duk frame gambar pakcik-pakcik otomen ni. Nangis terharu jap.. Pakcik otomen.. I love you guise...






2) Berjaya ke majlis dinner sebagai Harryati Potter..

Sebelum buat keputusan nak pakai baju harry potter, aku ada terpikir nak pakai Darth Vader takpun storm trooper. Tapi geng-geng pompuan aku buat muka pelik cam, erk, seriously Day? Please don't..

Time fitting hari tu..

Aku sangat hepi.. Whheeeee!!!

Lastly masa dinner aku end up playing safe, pakai baju Harry potter lah..Aku suka costume ni sebab tak ketat. Nice-nice je.

V for Vendetta pun ada la malam tu.. buuhuhuhu.. chomel sangat

With one of the kindest boss.. Yeke? Bolehlah bajet omputih jap amik gamba ngan mat salleh.. Pihihihi.. Kawan aku as Rapunzel. Kreatif idea lilit shawl. Me likey..

So to cut thing short.. Aku sebenarnya.. Ntahlah.. Ntahlah lah lah.. Enjoy ke? Mungkin gak. Rasa nak start berblog balik.. Tarik nafas panjang.. Jangan down Day. Jangan buang Vespa Buruk.. Tarik nafas panjang.. Jom start berblogging balik..

Heeee... Tungguuuuuu~~


Adieu love..

p/s: I'll start drawing digitally next time..


-Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely. And don't forget to click the ads -

19 comments:

  1. Welcome back to blogging Harry! :)

    ReplyDelete
  2. ini kira first time sy tgk gmbr owner blog ni aka deday. selalu baca kartun kei nya saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kei yang hensem je takde gambar. Ahahahaha.. ahahaha.. adakah ini kelakar?

      Delete
  3. wah.. nk pakai mcm Harryati potter gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila sila.. impian kanak tercapai rasanya.. wuuhuu

      Delete
  4. Welkem bek Harryati Potter.. koh koh koh.. lama aku tunggu entri baru hang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko macam tak rindu je,.. Takde seru takde mandrem pun

      Delete
  5. kehkehkeh..terharu otemen taro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smua otomen bikin aku terharu.. Kachak sangat ni kenapa ahh

      Delete
  6. wawww macam pantai teluk ketapanggg jew. cumelsss. kirim salam kat oshie, kawan nadhrah sek menengah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tepat..Pantai teluk ketapang aka pantai airport.. Seru2 nama budak btuah tu japgi ad a tu.. hahaha

      Delete
  7. aOuhh kenapa dia sangat comell ? :D Selama ni hanya lihat lukisan. Wuuuu teruja. cantiknyaaaa dia ikat shawl tu. ekekekeke. akak memang ohsem habis :D Harryati ? Comel sungguh nama tu XD Ohh yaa macam mana akak boleh buka blog saya ? Ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh check source.. tu yang jumpa blog.. A way to know your audience. thanx for promoting my blog on your bloglist.. berbanya banya terima kasi

      Delete
  8. Apakahhhh... mcm, kebetulan gilakk... entry latest aku pun ada picture pacik Otroman... mcm, apakah?? *bunyi lagu x-file* (" *w*)~

    ReplyDelete
  9. yang darth vader tu smart, serious cool costume tu.

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*