Yeah It's nothing.. Really

Wednesday, September 25, 2013

Hi guise...

So.. Do you know that... umm..

It's my birthday..
It's nothing much really.. Like truly..
Tapi..
Gosh.. Dah 24 tahun dah omo aku ni. Tahun depan dah boleh celebrate Jubli Perak dah aku ni (kalau umur panjanglah).

Aku tak pernah excited pun pasal birthday ni sebenarnya sebab tak pernah celebrate pun.. Bila aku tengok lam movie orang duk beria-ria celeb, macam, what's the point?

Tapi.. apa-apa pun, dah alang-alang sambut hari tua ni.. Aku ucapkan selamat tak sambut birthday cam aku.. Esok call free, aku nak call sape pun tak tau la.. heiiiiii....


Adieu

P/s: Kenapa aku punya comic background jadi gelap? Confirm tertekan tukar kaler background.
p/p/s: Tak.. Aku penat je sebenarnya.. Bukannya kesah sangat pasal birthday..
p/p/p/s: Aku nak post benda alah ni pukul doblas, tapi terer betul siap awal. Aku nak tido dah. Good night!

HAHAHAHA


-Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely. And don't forget to click the ads -

24 comments:

  1. Selamat hari lahir.. Rupanya kita ni beza setahun je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? selamat beza setahun.. sape lagi tua gamaknya?

      Delete
  2. happy birthday sis.. kita geng... september's.. hee :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. maceh maceh.. jemput makan kek... beli sendiri ye.. huhu

      Delete
  4. err sebab xbest celebrate..hari lahir patutnya dpt cuti free sehari..bkn kene troll, baru heaven. asyik org kerabat2 je dpt cuti..kan. XD anyway happy birthday to you~..tiung~ tebom2! pshiii~ *sound effect*..

    ReplyDelete
  5. Happppyyyy Birthday Dayyy...! or should I say, adik Day.. XP
    *ketuk kepala Kei* x senonoh sebab lupe bday Day..!

    ReplyDelete
  6. walaupon kita x heran nk sambut besday.tp bila org bg brg dkt kita..serius excited gilossss

    ReplyDelete
    Replies
    1. only if dari orang yang kita sendiri excited nak tengok.. huihuihui

      Delete
  7. Happy bday dayah! kita sama umurla.. btw, smoga sihat slalu nanti boleh lukis katun kiut-kiut lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chingu!! tak sihat pun kalau idea ada insyaallah, melukis lagi

      Delete
  8. ala sedihnya.. aku ni kalau tiba je hari lahir, semua pandang ceiling tetiba. sedih. sedih gila.

    tapi pantang betul kalau ada orang sambut cara baling tepung dengan telur.
    1, bazir. 2. Allah tak suka orang yang membazir. 3. harap maklum.

    ReplyDelete
  9. Natchume there!! haha.. my fav cat. Gemok, Malas. Ske makan je. Pastu buat tuan macam hamba dia. Yeah... wait sounds like somecat. -----> kechik?

    ReplyDelete
  10. sedih bila org lupa birthday kita..ahahha
    nak buat cmana perlu buat bahasa isyarat sikit
    maklumlaa manusia ada je lupanya,
    maklumlaa makan semut..ahaha

    ReplyDelete
  11. happy belated bitrhday. kehkeh. gua sengaja wish lambat sebab gua nak jd org yg terakhir wish. hekssss >_>

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday Day.. alaaa.. terlambat wish.. kakakakakakka... gua salahkan blogger sebab tak update feed gua..
    semoga terus selalu ohsem macam selalu.. nyiahahahha

    ReplyDelete
  13. oh lolz... happy belated birthday deaday ^^

    ReplyDelete
  14. hehe happy belated bday! nah vespa baru! vespa buruk mai bagi kami ><

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*