Harapan Setinggi Himalaya

Saturday, August 17, 2013

Hi guise..

Today's edition: Sedih tahap otomen!

First thing first, hari ni family aku dari kampung datang umah aku sebab ahad ni dah nak kena hantar budak bertuah, adik aku, Onie Si Doktor Gigi Mata Besar ke airport untuk diimport ke India.. Kesian diorang tunggu aku kat umah sebab aku lambat balik malam ni, keje tak siap. (Another great product of procrastination at work).. So when I get home my mom said "Kak, takde benda nak kunyah la kat umah ni"... Being a good daughter I am, aku gagahkan la ke mini market cari rezeki kudap-kudapan.. Setibanya di mini market..

Oh well oh well what do we have here...


Aku tersangatlah excited bila nampak kotak jajan yang ada printed Otomen di atasnya.. Homaigod.. I'm gonna get an otomen this time for real!! Hari tu dah tak jadi beli sebab yang kes entri dulu tu (Rujuk Sini)
So aku sangat excited okay! Cool day.. Bertenang.. Bayar dulu kat cashier.. (Walaupun hakikatnya mata aku dah dilated sebab eksaited sangat nak balik umah bukak kotak jajan tu)

Sesampainya kat umah aku pun bukak dengan gelojohnya..

BAPAKLAH KOROKNYA JAJAN NI!!!!

Ni apajadahnya kotak otomen isi dalam mainan kejadah haram ni!! Argghhhh depress aku..

Terima la hakikat Day... Ko memang tak berjodoh ngan Otomen.. Sigh...

Adieu

-Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely. And don't forget to click the ads -

19 comments:

  1. Advertisement penipu. Luar kotak nampak lain. Isi kotak lain pulak mendanya. Sabaw je la ngan ads zaman loni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaaan...syahdu kot aku geram sampai gigit kotak

      Delete
  2. Replies
    1. boleh lak saman.. klau blh dh lama daaaa

      Delete
  3. apesal tak beli otromen punye figurin jek day??

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 reasons:
      1) Malas pegi kedai figura yg mahal gila
      2) terexcited tengok kotak jaja itu..

      Sekian..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. bantulah hamba.. hamba kepingin patung otomen

      Delete
  5. kahkahkah..kelakar kelakar

    -kartunster-

    ReplyDelete
  6. kah kah kah... kena gelak tue yang tak tahan tue... kakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ayah adik2 semua duk pakat gelak.. believe me when i say, syahdu sangat scene kena gelak itu

      Delete
    2. bertabahlah Day... kakakakakka ~

      Delete
  7. kah! kah! kah!! takpe.. praktis balik jadi ayu main mainan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apakah?! noooOooooooo~~ No ayu no mercy!!

      Delete
  8. tu scam namanya. buleh jadik kes tu.
    tapi memang seronok kena bahan kalau camni.. hahahaha.

    ReplyDelete
  9. Minta maaf, tp saya mesti gelak jugak! Hahahahahahahahahahahahahahaha.......

    ReplyDelete
  10. ahahahahha teringat masa kecik dulu. beriya la beli, bila bukak memang saya bertukar jadi tarzan. tak puas hati. indah kotak dari isi

    ReplyDelete
  11. berapa inci yeah mainan tu ?? rasa nak beli juga lah. hahaha. sb, dlm figure nendoroid, utk prop rasanya mcm cun gak klo guna mende2 gini. aha~ *blink! blink!* $e$


    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*