All the while she's away

Wednesday, August 21, 2013

Hi guise,

Takde topik aku nak post pun benornye tapi tadi lepas balik dari ofis, aku duk termenung depan PC ni.. Terpikir, apa layang aku duk buat dengan life aku ni.. Balik melongok depan PC. Hujung minggu pun sama. BApaklah membosankan. Nak-nak duk malam2 sorang-sorang ni, boleh pulak buat perangai baca cite hantu.. Hehehehe.. Mula la jiran atas tendang-tendang lantai aku dah start pikir imej macam-macam. Itu pasal la jangan banyak merapu pikir pasal momok.. Haaa..

Kalau la aku tak keje, mau mati kebosanan aku ni..

In the meanwhile, apa Kei buat gamaknya kat rumah sepanjang hari?

I could only imagine..

ok, nak teruskan aktiviti membosankan..

Good night suckers..

Adieu

-Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely. And don't forget to click the ads -

10 comments:

  1. Replies
    1. Ada sambungan tu.. How to Kill a Cat without anyone knowing

      Delete
    2. hahahah tajuk tu mengundang rasa gerun seminit dua

      Delete
  2. comel smua kartun awk lukis. haha. title buku tu,kalo kucing tu boleh baca dh lama lari. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu tenkiu.. Kalau kucing tu boleh baca, dia dulu try bunuh Kei

      Delete
  3. Kakakka, buku yang last tue tak menahannn.. XD

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*