Yay!!New Pen Nibs!!

Tuesday, October 18, 2011

eksaited eksaited!!!!
Tadi aku jumpa satu set pen nibs Nikko dekat Rainbow (stationary store Taman Universiti). Rasa cam tak percaya je bila nampak mende alah ni tergantung kat kaunter. Rembat satu set. sekarang Nikko Saji Chrome aku dah tak kesunyian lagi..weehee!!

Anak sulung saya..ngehehe

Saji Chrome dan adik-adiknya..

tak sempat lagi nak test nibs ni semua. I should really spare some time for artwork.. Dah lama tak melukis ni.Yihh~ Busy Busy Busy

Ok la..blur dah nak cakap apa..

Adieu!!





Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

9 comments:

  1. wow, giler menarik pen2 tu semua..teringin jugak nak beli ni =D

    ReplyDelete
  2. menarik sangat tapi ntah bila la sempat guna..huhu

    ReplyDelete
  3. x blh beli sbb x reti gune..hehe

    ReplyDelete
  4. @Tasha guna dia cam pen biasa cuma kena celup2 lam ink..tapi nib pen cani memang sakit hati la nak guna..huhu

    ReplyDelete
  5. ur artwork is ohsem n tooomeyyy sgt <3

    ReplyDelete
  6. terlalu dalam minat mu pada melukis ni day.. mmg x membazir kalo beli pen lagu ni.. tp kalo aku la yg beli, mmg 'kaye' sgt la tu smpai xdok mende lain dh nk beli.hehe

    ReplyDelete
  7. aku ade set Nikko dan Tachikawa.. pon dah lama tersadai tak digunakan..

    ReplyDelete
  8. tachikawa lagi mahal kan?mana nak cari 2?huyyo

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*