Nikko Saji-Chrome

Wednesday, August 24, 2011

so today i'm not going to post any comics because i just got a new inking pen nib from my dad..gonna enjoy it for the day..kalau dan malam nanti la aku post..kihik! *gedik


i heart u Saji-Chrome!!





eksaited..eksaited

adieu





12 comments:

  1. cantiknya lukisan tu. yang tgah buat muka sedeh tu comey gile mata ye. bulat2 besor. cepat ah lukih dayah oi, tak sabar nak tgok hasilnya.

    p/s: tahniah dapat hadiah pen nib.

    ReplyDelete
  2. kehehehe..eksaited ni..sempat ke tak la siapkan..huhu..lukis lukis!!!


    thanks 4 the congrats

    ReplyDelete
  3. eksaited sangat me hari ni!!!

    ReplyDelete
  4. tak pernah2 ada pen macam ni...

    melukis pun guna ball pen je..

    sedih

    ReplyDelete
  5. sebelum ni lukis guna artline tp xleh nak control thickness line..pakai nib ni ad feel sket tapi jenuh nak kena celup lam ink..thanks to my dad yg hadiahkan..

    ReplyDelete
  6. ko kne jd kartunis berjaya la lepas ni!! hehe..

    ReplyDelete
  7. insyaallah..i won't stop believing in that dream

    ReplyDelete
  8. wahh lawa..
    nway nice blog dear
    i folow sini :)

    ReplyDelete
  9. wahh lawa..
    nway nice blog dear
    i folow sini :)

    ReplyDelete
  10. wahh lawa..
    nway nice blog dear
    i folow sini :)

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*