First Ever Comic Project

Monday, October 03, 2011

Hi guys..
Today I wanna show u guys my first ever comic project in which I collaborated with my friend Yusro on the dialogues. Warning..It's raw and childish..



so there you go..
adieu

p/s: I did this when I was in form 4..


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

9 comments:

  1. dulu2 ni..xlarat dah nk lukis camni

    ReplyDelete
  2. aku lagi ske lukisan ko cam lawak kampus 2...

    ReplyDelete
  3. senang lukis cm skrg..cepat sket aku nk transfer idea aku lm komik..lukis cam manga ni kena susun box lg..kena pk dialog mngancam lagi..penat kot

    ReplyDelete
  4. cantik. buat lah lagi comic camni. siyes boleh jadi kartunist komik gempak nih! hebat.

    p/s: suke nizam bachok punyer artwork dari Gempak.

    ReplyDelete
  5. nizam bachok smart gak style dia..Go Notty kn?dlu prnh gak cite2 nk keje sana tp ble dh besar ni tggl angan2 je..kuikuikui

    ReplyDelete
  6. lawa laa~
    ada iras2 cam stroke kaoru dari GEMPAK..

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*