This is Me

Monday, October 10, 2011


weird anatomy..HAHAHA
yes, I draw horrible fingers..creepy kan?

adieu

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

4 comments:

  1. oihh.. yang lentikkan jari ke belakang tue macam sakit jer...>_<

    ReplyDelete
  2. sakit sket je..tapi syok tengok muka orang tkejut..hahahaha

    ReplyDelete
  3. best la blog awak..enjoy bla bace..hehe..:) keep it up..

    ReplyDelete
  4. hye sis x sdr dh entir ke berapa mlm ni akk bc he2...owh yg jari kaki tu samalah kite.ms sklh dulu ada sorg kwn ni sengal....disuruhnya kitorg buka stoking.DIPAKSA okie!

    then dia kata kalau sapa jari kaki telunjuk lg pjg dr ibu jari means suka memerintah!kalau lbh pendek dr ibu jari ..penyayang.dia kata bc buku mak dia adeih....

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*