Perempuan tak reti parking kete kah?

Saturday, October 22, 2011

Hai..
Aku perasan macam-macam pesen orang parking kat blok aku ni..senget benget tak yah cite but hey, kalau masuk kotak parking tu aku tak kesah pun..

Yang aku geram jenis yang parking ikut suka hati, limpa, hempedu dia je. Bukan sekali dua lak tu..hangen!! hello, takleh ke hang betuikan kete hang tu, jangan sampai masuk ruang parking orang lain? Susah sangat ke?

Aku bukan terer parking sangat pun tapi aku tak la malas sangat nak gerakkan kete tu sampai masuk betul-betul lam kotak dan tak kacau space orang. Kamon la.. bukan hang tolak pun kete tu, tekan minyak je..

disclaimer: No car is harmed during the making of this comic

Adieu..

p/s: kepada yang bawak kete, tolong jangan malas sangat nak betulkan kedudukan kete anda dalam kotak parking..

p/p/s: susah wt comic copy n paste dr lukis sendiri.. *sigh*


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

2 comments:

  1. iyer.. aku cukup brbulu ketiak kalau ade orang yang parking ikut suka macam tak kenal kotak itu macam mana..

    dan nak lagi berbulu, kita parking elok dalam kotak, depa baru parking siap masuk dalam petak kita..


    shaittt..

    ReplyDelete
  2. oh..cuak kot jenis orang cani..esok kete dah lekuk..mau tak meraung satu kampung..hnggghhhh!!!

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*