suddenly missing someone so dearly

Tuesday, August 02, 2011

hahahaha..jiwang..siyesly entry ini bukanlah sesuatu yang jiwang..cuma ada satu tanda tanya di sini..kenapa sehari sebelum puasa semua orang melantak bagai dah kali terakhir boleh makan sebelum mati?ini sangat tak patut okey..tapi aku layan je sebab orang nak belanja kan..kita cukur botak je beliau itu..

kepada encik beliau..semoga anda tak dimarahi awek anda yang garang itu..nak marah pun takpe..aku kesah apa.HAHAHAHAHAHA




ye, aku tau aku gemuk malah comel juga

makan kat pizza hut pada hari last sebelum puasa sangat menguji keimanan.kalau tak dek kerana perut ni dah menjerit-jerit mintak pengeras, aku buat Pui je kat situ sambil melangkah gagah. baik makan nasik lauk telur goreng. lepas sejam setengah order baru dapat. kalau aku order delivery ni dah dapat ganti rugi dah..
alamak, takleh post lama-lama..

adieu


p/s: Encik Beliau, jangan lupa janji nak makan ngan family ok?HAHAHAH

p/p/s: did anyone notice anything in the second piccha?

9 comments:

  1. apesal ko pakai inai?dh kawen ya??hahaha

    ReplyDelete
  2. @Miss Pudding berani sungguh dikau..ciss

    @pinky tajam je mata kn?mana ada dah kawen kawan ko ni..gemuk camni sape nak?ada pakwe pun kena tinggal kaw2 punya...hahahaha

    ReplyDelete
  3. jwapan ye nde? pkai inai ke mlut abg piza senge sket?

    ReplyDelete
  4. gape mu ni...reply molep..xpahang setarang barang

    ReplyDelete
  5. style ye senyum emang begitu..gahaha

    ReplyDelete
  6. serius. memula aku ingat tgn kau pegang tgn die.


    ekekeke....

    ReplyDelete
  7. lalala..aku dh agak dah..ko nih acid, advance btoi..hahahaha

    ReplyDelete

The way you comment is so telling...

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*