edisi gangster

Tuesday, August 23, 2011



ini kata-kata seorang loser yang tahu belasah orang lam komik sahaja..selalu sangat jumpa orang yang menjengkelkan and i really wish i could beat 'em up to pulp..hmm, if only i can master muay thai in one day. darah siam dah ada, bakat main tinju siam je takde..kehehehe

adieu

8 comments:

  1. bestnya kalau boleh belasah orang..ni tak, muka je legend, belasah orang pun tak pandai..pui

    ReplyDelete
  2. hahaha..nice!!! muka mu tu,hebat der.. kejam giler,,mmg kakak lion..

    ReplyDelete
  3. style je kan?btw, even without muay thai i can beat you & cuada wpun korang belajar silat/taekwondo..i'm that scary..kahahahaha

    ReplyDelete
  4. but i can beat you in my comic tu~ :p

    ReplyDelete
  5. mmg tak dapat nak elak la camtu..beat me la if so..

    ReplyDelete
  6. drawing pakai drawing tablet ka?

    ReplyDelete
  7. yep..line rough lg susah nak biasakan diri lukis camni sbb dah biasa lukis on paper

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*