how to become a famous blogger #2

Sunday, October 31, 2010

hai hai hai & selamat pagi ahad..
aku tak berapa selamat sebab dah la lutut salah alignment, lubang hidung ni lak asyik bocor macam paip-paip kat Malaysia ni.. oi oi oi!!

lama ke korang tunggu untuk part 2 ni?hahaha..bagi yang menunggu jela kan?
okeh.. terus ke topik perbualan kita..how to become a famous blogger.. now-now..grab your popcorn & sodas!
yeah!

untuk menjadi seorang blogger yang digemari ramai, makan sekali nak tambah lagi..anda harus...

Menjadi Ala-ala Model @ Model Sebenar

haaaa....cik kiah fasten your seatbelt please..

Lyana Hisyam

Lyana Hisyam ni comel kan? blog dia pun okay la jugak..follower dia setakat ni dah 981 orang setakat yang aku jenguk hari ni.. dear blogger, have fun with your blog..aja!
Ailyl Rozanna

Rozanna punya blog ni pun ngetop jugak..last time i checked (kalau tak salah blog la) ada tutorial make up..follower pun satu angkatan yang gagah perkasa jugak..1510 orang..wehee!!jenguk-jenguk la kalau sempat ye?

Fatin Liyana

alah...macam la korang tak kenal yang ni. post yang lepas pun aku dah feature kan?aku suka cara dia lilit tudung & i'm not embarrassed to say that aku tiru cara dia pakai tudung.. so what?is that a crime?
termasuk aku, follower dia mencecah  3641 orang hari ni.hoh!!!sangat meriah!


Hanis Zalikha
kalau tak salah aku dia ni memang model betul kan?
sape tak kenal cik Hanis kita ni sila angkat tangan..angkat la tinggi-tinggi, bukan aku nampak pun..Hanis Zalikha ni dah pernah dapat award Favorite Blogger (bukan yang tag-tag tu tau..ni betul-betul punya award).. cerita ni pun menurut roomate aku la..aku tak tau sangat. satu benda yang aku pasti, cik Obe wan Kenobe pun baca blog dia..ouuuhhhh....terer tak? follower dia lak..jeng jeng jeng!!!!
11,844 orang..OMG!!!

conclusionnya aku tak santek &bergaya cam diorang..ouhh..my poor blog.. tulis sekecil mungkin ye..
so, tu jela entry untuk topik ni.. kalau ada cadangan blog mana yang aku patut feature lepas ni sila kongsi kat ruang komentar ye?aku tau ramai lagi blogger kat luar sana yang ngetop-ngetop. dear reader, plis kongsi link ok? i am a blogwalking zombi. pantang nampak link aku tekan..so, tolong la bagi antidote agar aku dapat hidup dengan gembira di alam maya ini..hohoho.

thank you kepada ezmaliza yang bagi cadangan untuk entry kali ni..

dengan itu..khatamlah entry kali ni..babai ye ols!!

p/s: kali ni tak edit gambar...just print skrin je..korang ingat senang ke nak edit gambar time bersin manjang ni..susah korang tau..

7 comments:

  1. my fav salam dua benua and sue anna joe. ok bye ;p
    go check 'em

    ReplyDelete
  2. thank u cik jah..

    @anon what r u trying 2 say?

    ReplyDelete
  3. blog akal tunjang..best gak..visit la..hee ^^

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hey :) just realize name kite kat sini..tenkiu for reading~ hv a nice day <3

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*