UPDATE Esok Aku nak Post Hadiah

Thursday, March 10, 2016

Hopefully!

Tapi ada lagi sorang yang belum contact aku iaitu Pemenang Tempat Kedua, Umie Yana. Please drop me an email pertaining your Name, Address & Phone number. Kalau aku termiss email tu, tolong jugak email lagi sekali ye.

gif kabur untuk peringatan

By midnight, kalau tak dapat detail, terpaksa aku cabut nama baru. Sebenarnya aku nak terus cabut je nama malam tadi dan bagi masa sehari untuk pemenang baru untuk contact aku tapi sebab sebelum ni aku dah janji nak bagi masa seminggu untuk para pemenang contact aku, so suka aku nak ingatkan, drop me an email please my dear.

cEro dan Shahida dah pun bagi alamat diorang kat aku. Rasa macam tak adil pulak hold hadiah diorang lama-lama. 

Kalau ditakdirkan aku kena cabut nama baru, aku mintak tambahan 3 hari untuk aku setelkan urusan pengeposan. Mungkin Isnin takde aral melintang memandangkan berkemungkinan besar aku masa tu tengah mc sebab hujung minggu ni ada minor surgery (minimum mc 3 hari ohohoho).

So tu jela pengumuman kali ni.

Adieu
Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

p/s: aku sebenarnya rindu gila nak post komik kat sini tapi selagi Giveaway ni tak setel, rasa tak lawas pulak nak post pasal benda lain

UPDATE: Oh dah dapat respond.. Okay.. Sekarang semua alamat sudah berjaya dikumpulkan. Thanks baes..

Tunggu sat abiang nak pi pejabat post cari sampul. Ehhey!

p/p/s: Handsome betul la Rap Monster ni. RAP MON.. MONA.. rap MON..MONa.. heh, nama pun berjodoh la. Hahahaahahahahahahahahahahahahahahahaha *gelak tanpa penghujung*

24 comments:

  1. Rindu komik hang. Takleh nk komen merapu kat komen dh sekrg. *mood serius

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang tunggu, hang tunggu zygha.. Nanti Mon kembali dengan komik sengal

      Delete
  2. Aku berminat nak tau pasal minor surgery hang.. Anyway, hope things are going to be smooth with the gifts and all.. ^^

    *hati kecil yang jahat.* Aku masih ada can kalau draw baru..! *evil laugh.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melepas dah Lee.. Umie yana dah email dah alamatnya.. Hahahaha

      Minor surgery buang gigi bongsu je beb. Dulu dah buang satu, ni nak buang lagi dua kot. Harap-harap la dapat buang dua. Mahal nak mampos cost dia

      Delete
  3. Assalamualaikum.. maap, saya terlepas pandang.. saya dah email.. maap sangat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Umie.. Dah dapat detailnya. Thank you

      Delete
  4. Boleh la tahun ni kau beraya dekat rumah cero alang2 dah tau alamat. Yeayyy. Ada komik lepas ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. why aku nak komen kat ko tapi keluar kat bawah? Why blogger why?! Oh and cEro bagi alamat kawan dia. Dia cakap la. So tak dapat la beraya dengan kawan ko yang sorang tu. *sobs*

      Delete
    2. Sebab aku tak ada alamat sekarang ni.
      Orang bujang takdak rumah, cenggitu laa jadinya. Hahaha
      Nanti aku ada alamat akuu bagitau, korang semua boleh datang beraya aku buat bahulu pandan. Jyeeaah!!

      Delete
  5. Hahahaha.. Aku tak rasa semudah tu Ben. cEro ni Agent 007 kot sikit punya perahsia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko dah kenapa cakap sorang-sorang?

      Delete
    2. Jimin...jimin..jiminora...jiminora jimbles

      Delete
    3. Jadah LOL!!!! Jangan cakap ChimChim ko punya bias.. Otototo tomeynya

      [img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6d/67/0a/6d670a01300aa02bfdb9324b256a8cde.gif[/img]

      Delete
    4. YES!! Kau main jauh2 sana Mona

      https://45.media.tumblr.com/268c34a95c4a715880ec94ceb6b733d6/tumblr_nkln46gGYj1tpga2mo1_400.gif

      Delete
    5. cis. aku tak reti nak buat macam kau. Kena tambah [img] ke -___-''

      Delete
    6. [img]https://45.media.tumblr.com/268c34a95c4a715880ec94ceb6b733d6/tumblr_nkln46gGYj1tpga2mo1_400.gif[/img]

      Delete
    7. Ahahahahah.. How fabulous!

      Delete
  6. Kacak sungguh yang menang nombor satu tu...hahahah
    Bertuah sungguh orangnya. Sudahlah bertuah, menang marker pen plak tu.
    Hahahahaha.

    **tetiba rasa geli dengan komen sendiri**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marker datang dari mana cEro? Hahaha.. Ko tunggu lain kali punya GA mungkin aku tawarkan Copic marker lak. Amacam? Hahaha..

      [img]http://orig09.deviantart.net/f0e6/f/2015/100/3/1/animated_by_khallandra-d8p94e5.gif[/img]
      *belanja gif bakuman sat ahaha*

      Delete
  7. Terima kasih.. Hadiah baru je selamat sampai ke tangan..
    Ohsem dan terbaik...

    ReplyDelete
  8. tahniah semua pemenang. cero mohon belanja.

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*