GiveAway 2.0: And Winners Are.....

Friday, March 04, 2016


Oh hi guise..
Akhirnya berjaya jugak aku siapkan video ni. Sorry la cikai je tapi dah berjanji haruslah ditepati.


Congratulation to all the winners

Kepada pemenang, tolong email aku di alamat geena218@gmail.com ataupun PM di Facebook page Vespa Buruk untuk urusan penghantaran. Soal jawab berkenaan proses penghantaran hanya akan dilayan untuk tempoh seminggu sahaja. Maksudnya kalau aku tak dapat alamat mengkome sebelum 10 March 2016, terpaksa la aku cabut nama lain. (Refer to terms and condition in the Giveaway entry here)

Info yang diperlukan (sorry aku lupa mention sebelum ni):
- Nama -
- Alamat -
- No. Telefon -
Jangan bimbang. Maklumat peribadi anda akan dirahsiakan dan hanya digunakan untuk tujuan pengeposan hadiah GiveAway2.0 sahaja.

Di sini aku nak update tarikh penting;

Tarikh pengumuman: 4 March 2016
Tarikh tutup tuntutan hadiah: 10 March 2016 (untuk bagi masa aku post barang on 11/3/16)

Insyaallah, kalau takde aral melintang, dapatlah mengkome hadiah masing-masing dalam minggu depan atau minggu lagi satu.

Kepada semua yang join GiveAway kali ni, terima kasih banyak. Mohon jangan hampa sangat. Kalau aku boleh bagi semua orang satu hadiah dah aku beri tapi tak mampu *sobs*
Aku sangat hargai kunjungan kalian ke Blog Vespa Buruk. Janganlah segan-segan untuk menyinggah lagi ye.

Ini gif bagi yang tak dapat bukak video;

cEro, try next time bro. Kalau ko still nak cari pencil wallet gulung tu try cari kat Mr.DIY


Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

P/S:

bagi yang tidak berjaya, nah tatap la ultraman yang kachak ini. Semoga tidak berduka lagi

27 comments:

  1. Aku nak berduka nestapa jugaaaaaaaakkkk... QAQ


    Congrates to pemenang..! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mari berhuhhuhuhu bersama!! Tapi cero menang!!! Wee~

      Delete
    2. Thank you thank you.
      Semua ini jasa kalian yang mengundi :)

      Delete
    3. Lee-kun, kalau sedih bolehlah berkumpul di ruang legar. Buat satu bulatan dengan Aujinz dan pengalah yang lain. Nanti sorang-sorang aku pi pinjamkan bahu untuk dibuat meratap hiba

      Delete
  2. OMG.. Video paling cute abad ini. Thanks to those chubby fingers. Congrats sapa menang. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bak kata kawan aku, fish fingers. Chubby and hunger inducing

      Delete
  3. Mencik ahhh tak menang! Monaaaa, nak bahooooooo ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nah

      [img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/10/8b/88/108b8838b06179f9dbfbc01083440d07.gif[/img]

      *Forcefully shoving Mona's shoulder for Aujinz to cry on*

      Delete
  4. Mencik ahhh tak menang! Monaaaa, nak bahooooooo ~

    ReplyDelete
  5. Hmmmmmm.....
    AKu tak tahu nak gembira atau nak sedih.
    Aku specifically kata nak hadiah no.2 tp nampaknya luck saje nak main-main dengan aku.
    Hahahaha.

    Boleh tukar hadiah dengan yang menang no.2 tak?
    Hehehe

    [img]http://1.bp.blogspot.com/-md3XN0n6X7M/TZHa2meHEMI/AAAAAAAAAH8/nlwhCkVztjE/s0/Ultramam+berulah.jpg[/img]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fikir balik, of kos AKU GEMBIRA.
      Bagi orang yang tak bernasib baik dalam cabutan bertuah dapat hadiah no.1, ini satu event yang bakal tercatat dalam jurnal harian aku. Siap ada special chapter lagi khas. Hehe
      Terima kasih kepada siapa yang mengundi saya.

      Terima kasih kepada Zyra Roxx, Shahida Dzulkafli, Nazha, P, Ana Auni, Ben dan Boss Noob kerana mengundi. Muah ciked!

      Delete
    2. LoL.. Gamba otomen tu win. Heheh!
      Masa aku cabut nama tempat kedua tu dalam hati dah "Ah, kesiannya cEro"
      Hahahaha

      Delete
  6. huyoo cero menang. tahniah tahniah hehe. walaupun aku tak join tapi berdebar jugak nak tau siapa menang, memang tak pepasal haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lagi neves dari tunggu result SPM ke? Hahaha.. Tahniah cEro

      Delete
  7. Replies
    1. memicit jari mona samalah seperti memicit sosej rebus.. toing toing toing

      Delete
  8. Drooling tengok jari mona. Ng ng ng.
    Mana ko dpt bola2 api tu semua?

    tahniah kepada semua pemenang. Yg tak menang, takziah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli kt Mr. DIY. Lama dah aku tengok bola tu. kecik besar kecik besar je tengok. Tapi sebelum ni takde sebab nak beli. skang ada sebab YAY!

      Delete
  9. Drooling tengok jari mona. Ng ng ng.
    Mana ko dpt bola2 api tu semua?

    tahniah kepada semua pemenang. Yg tak menang, takziah.

    ReplyDelete
  10. Terima kasih tuan blog.. email otw...
    Ohsem sangat..
    Rasa cam nak menari dan lompat bintang dengan latar belakang lagu didie and friends..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana menyertai dan feedback yang segera. Jemput datang lagi!

      Delete
  11. Haaa kan aku dah agak mesti cEro dapat punya laa... tapi tak semestinya hadiah yang dia nak tu lah hahahh... apa2 pun congrats to all winners! XDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol tahniah cEro berjaya jadi president hang. Apa lagi, mintak la BR1M sama dia

      Delete
    2. aku ikhlas mengundi si C tu mona, tak pernah terlintas nak mintak apa2 balasan, malah undian itu satu penghargaan buat beliau sebab selalu drop by n komen kat blog picisan aku itu sejak sekian lama... lelz

      Delete
  12. Taniah kepada pemenang betuah.nasib cero menang something. Kalau x menang mesti dia yg paling kuat meroyan nnt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal. Bimbang jugak kalau nama cEro tak naik walaupun nama bertimbun dalam kotak cabutan. mau depressed seminggu

      Delete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*