Raising A Scumbag

Tuesday, July 02, 2013

Hi Guise,

New look..

Weehuu!!

Anyway..
Got a story to tell before I pass out cold..
It's about my kitten, Kechik. She's very active.. Always climbing, always clawing and biting anything moving.. Gila dah aku tengok anak kucing sekor ni la.. Pantang nampak tangan dia nak baham.

Tapi ni bukan cerita pasal gigit ke apa la..

Al mukadimmahnya cerita adalah... You should know that aku ni penggeli orangnya.. Penggeli kena geletek pun ye.. Penggeli tengok benda jijik pun ye.. Aku takleh tengok.. Rasa nak berpinar bijik mata ni la..
Nak di jadikan klimaks ceritanya, Kechik aku ni kucing bandar. Kucing bandar haruslah berak dalam litter box, tak cam Kembang kat kampung, pandai berak pandai sorok kat rumah orang lain.. HAHAHAHAHAHA..

Anyway..
Akhirnya penuhlah litter box tu.. (eh tiba-tiba dah akhirnya)

Omaigod, KECHIK!!!!!
Scumbag punya anak derhaka..
Selamber taik je berak time aku kutip poo poo dia?!
Perghh..
Berwap lagi tahi tu..

Terus gelap jap bijik mata.. Kepala pun ada pusing sikit.
Sengal punya budak..

Itu jela..
Ok, nak tumbang dah ni..

Adieu

p/s: 
      [KEI] Euuuww... Si Kechik ni pengotor macam tuan dia berak sepah...
      [Day]...... (tahan muntah)
      [Kechik] tapi.. Kechik tengok Mek suka kutip poo-poo Kechik so Kechik nak hadiahkan yang fresh..
      [Day] Bluuerghkkkkk!!!!


Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely.

19 comments:

  1. Lawa layout baru! Kemas. Suka. Kalau dulu hari-hari datang,sekarang setiap sejam datang boleh? Hahaha :D

    ReplyDelete
  2. sebab tu la tak suka bela kucing... letih nak menguruskan tahik2nya

    ReplyDelete
  3. baik sungguh hati kechik.. selalu bagi 'hadiah' kat tuan dia.

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. biase kucing malu nk berak time org tgk. biase akn sneaky2 je berak bile tak de org. kechik... kau diva sejati. kesian mak ko.. kah3

    ReplyDelete
  5. Nak jumpe kechik!! XD

    ReplyDelete
  6. Sungguh terharu hati ibu ini.. suam-suam perut mengandung

    ReplyDelete
  7. Kalau la ada ilmu nak ghaibkan semua najis tu.. like poof! kan best..

    ReplyDelete
  8. Sila.. Sila.. Jangan lupa tekan ads (muka tak malu).. hahaha

    ReplyDelete
  9. Bertuah sangat.. bertuah memenangi satu pelempang.. Tapi tak sampai hati nak hadiahkan

    ReplyDelete
  10. Gelaklah panjang sikit.. hohoho

    ReplyDelete
  11. Muehahaha. how? ok dak disqus apps nie?

    ReplyDelete
  12. Nice one.. Jangan duk berchat kat sini sudah.. Bwahahaha

    ReplyDelete
  13. dah level facebook nie. agagagaga..

    ReplyDelete
  14. blogger semua. aku shor kan korang replace comment section korang gne disqus.com untuk puas hati berborak!! XD

    ReplyDelete
  15. Test guest comment!

    ReplyDelete
  16. hahahahhahhahaha....

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*