Raising a Scumbag (2)

Saturday, July 13, 2013

Hi guise..
Selamat hari sabtu.. Berketiduran la kita sepuasnya hari ni.

But before I fall back into slumber, there's a THING I wanna share with you fellow minions.It's about my cat, Kechik. Kechik ni sebenarnya alarm semulajadi yang bagus, not that I'm complaining but sometimes she did things I can't comprehend.Rasa nak cekik-cekik je budak kecik ni sekor..


Yup..
That's Kechik.. awal-awal elok je tido.. Comel je.. Bila nak bangun pagi rasa sesak nafas. mana taknya, si Kechik bertuah duk baring atas leher. Sempit ruang nafas aku. Sengal sungguh. And that's just the beginning of things. kalau dia bangun awal dia suapnya kaki dia kat mulut aku. Bluergh!! Nasib baik aku tido mulut tak nganga.. Cih Cih Cih..

Skill yang paling kerap budak kecik ni buat yelah, gigit telinga, jilat-jilat. My God!!! Geli gila..

Still tak setanding skill Kembang yang otai..

Muntahkan kepala tikus kat kaki aku.

Nothing can top that.

Ok lah.. Nak kacau Kechik tido ni sebagai pembalasan..

Adieu



-Sedang menjeling ruang komen setiap seminit.. People.. come on.. I'm lonely. And don't forget to click the ads -

12 comments:

  1. kucing rumah aku dulu pon sama gak perangainye. tapi yang selalu jadi mangsa kakak aku la.. jadi penutup mata la, tido kat leher la, jadi rambut palsu pon ada gak... tapi yang bestnya kucing tu manja sangat2. tapi sayang, umur x pjg..

    ReplyDelete
  2. Been there, done that. Kucing ni memang mencabar kesabaran.. nasib baik jenis tak terkam time solat

    ReplyDelete
  3. Asalamualaikum..
    Akhirnya dapat jugak bw blog ni. Salam Ramadhan NAL ucapkan.

    ReplyDelete
  4. haaaaa... aku nak kucing!!!! (>___<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa susah, kat pasar borong banyak. kesian kot.. adopt la sekor. haaa

      Delete
  5. same goes to me. huhu. ada 10 ekor kucing, 10 jenis perangai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. spoloh!! Satu arsenal tu.. cik erma nak buat pasukan tentera ke? Tentera membanteras jiwa sunyi..

      Delete
  6. ak x leh hidup tanpa kucing.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku boleh hidup lagi tanpa kucing but i feel you bro... sayangilah kucing-kucing di luar sana

      Delete
  7. haha~ mcm2 kerenah kucing ni

    ReplyDelete

Hang tau dak hang boleh post gambaq kat sini?
Haa.. Cakap utagha pulak..

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*